Podolski ve Carole Galatasaray'da!

ads ads ads ads
03/07/2015

ads
Podolski ve Carole Galatasaray'da!

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Lukas Podolski'nin Galatasaray' ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu.

Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği Lukas Podolski konusunda beklenen haber Almanya'dan geldi. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Galatasaray'ın Lukas Podolski ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Habere göre Galatasaray, Alman golcü için Arsenal'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Oyuncunun menajeri Nassim Touihri, Bild'e yaptığı açıklamada, "Wenger ile çok iyi diyaloğumuz oldu. Lukas'ın kalmasını istiyordu. Ama ilk 11 garantisi veremiyordu oturup konuştuk ve anlaştık" dedi.

KAP'A YARIN BİLDİRİLECEK







Podolski'nin Galatasaray'ı seçmesiyle ilgili olarak ise Nassim Touihri, "Galatasaray, şampiyonlar ligi'nde oynayacak. Podolski'nin EURO 2016'ya gitmesi için çok önemliydi. Galatasaray 3. defa Podolski'yi istedi ve bu transferde çok istekli davrandılar. Gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı bu tercihi yaptı. Zaten şu anda Türkiye'de ailesiyle birlikte tatilini yapıyor. Yeni bir maceraya hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı kulübün bu transferi en geç yarına kadar KAP'a bildirmesi bekleniyor.

LUKAS PODOLSKI KİMDİR?







Doğum tarihi: 4 Haziran 1985







Doğum yeri: Gliwice (Polonya)







Boy: 1.82 metre







Mevkii: Forvet, sol kanat







Oynadığı takımlar: Köln, Bayern Münih, Arsenal, Inter

TROYES: CAROLE İÇİN GALATASARAY'LA ANLAŞTIK

Diğer taraftan Fransa 2. Ligi'nde şampiyon olan Troyes Kulübü'nün resmi internet sitesi ve Twitter hesabından yapılan açıklamada, defans oyuncusu Lionel Carole'nin transferi konusunda Galatasaray'la anlaşmaya varıldığı duyuruldu.







Fransız medyası, geçtiğimiz sezon 39 resmi maçta forma giyen Carole'nin bu transferden 4 yıl için 2.8 milyon Euro alacağını, Troyes Kulübü'ne ise 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeceğini yazdı.

Troyes Teknik Direktörü Jean-Marc Furlan'da Fransız basınına yaptığı açıklamada, "Her şey çok hızlı gelişti. Carloe'nin düşünceleri de İstanbul'a gittiğinde değişti" dedi.

LIONEL CAROLE KİMDİR?







Doğum tarihi: 12 Nisan 1991







Doğum yeri: Martinique







Boy: 1.82 metre







Mevkii: Stoper, sol bek







Oynadığı takımlar: Nantes, Benfica, Sedan, Troyes 

03/07/2015 08:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: galatasaray, podolski
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.