Pokemon Go çılgınlığı Dünya'yı SARDI !!

ads ads ads ads
11/07/2016
Bekir ÇAĞLAYAN

ads
Pokemon Go çılgınlığı Dünya'yı SARDI !!

Pokemon Go çılgınlığı tüm dünyayı sardı

Pokemon Go bütün dünyayı etkisi altına almayı başardı.

The Pokemon Company tarafından geçtiğimiz yıl duyurulan oyunun bu kadar çok ilgi göreceği kimse tarafından tahmin edilmiyordu.

Oyunun asıl amacı haritanın belli yerlerinde bulunan GYM merkezlerinde lider olmanız üzerine tasarlandı. Yakalanılan pokemonlar güçlendirilebilr ve hatta evrimleştirilerek daha güçlü hale gelebilirsiniz. Güçlü halde olan pokemonlarınızı GYM merkezlerinde başka kullanıcılarla savaştırarak GYM merkezinin liderliğini alıyorsunuz.

1468217743_basliksiz-1.jpg

Kısa bir süre sonra bütün ülkelerde aktif olması beklenen oyunun yoğunluğa hazır olmayan server'ların kilitlenmesine ve gençlerin GPS tarafından Pokemon'ların toplanma portallarına benzetilen cami bahçeleri ve su kenarlarına toplanmalarına neden oldu.

iOS kullanıcılarının Pokemon Go'yu oynayabilmesi için ülke değiştirme, Yeni Zelanda hesabı açmak gibi bir çok adımla uğraşması gerekebilir.

58 mb boyutundaki Pokemon Go uygulaması indirilerek oyunu android cihazınıza kurmak mümkün. Ancak uygulamayı indirmek istediğinizde "Ülkeniz için desteklenmiyor" uyarısı ile karşılaşıyorsunuz.

Şu an için bir kaç ülkede resmi olarak oynanan oyununun kısa sürede bütün ülkelerde aktif olması bekleniyor.

Android Telefonunuza indirmek için TIKLAYIN : Pokemon GO İndir

11/07/2016 16:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pokemon GO, Pokemon, Pokemon Oyunu, Pokemon go indir, Pokemon indir
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.