Popüler çöpçatanlık sitesi artık Facebook ve Instagram'la uyumlu

ads ads ads ads
16/04/2015

ads
Popüler çöpçatanlık sitesi artık Facebook ve Instagram'la uyumlu

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram ve Facebook ile anlaşan Tinder, yeni özelliğini kullanıma sundu.

Mobil cihazlar için geliştirilen çöpçatanlık uygulaması Tinder, kullanıcıların profillerinde daha fazla fotoğraf paylaşmalarını sağlayacak işbirliğini resmen duyurdu.

Yeni özellik kapsamında Tinder kullanıcıları Instagram'daki fotoğraflarının Tinder profillerinde de görünmesini sağlayabiliyor. Yeni özelliğin bir de kısıtlaması var. Tinder, kullanıcıların profillerinde en fazla 34 kare bulundurmalarına izin veriyor.

Tinder ayrıca Facebook entagrasyonu sayesinde ortak arkadaş bulma işlemini de kolay hale getirdi.

NASIL ÇALIŞIYOR?

Yeni özelliği devreye sokmak için yapılması gereken işlem oldukça basit. Tinder'ın ayarlar bölümüne giren kullanıcılar burada profilin Instagram'a ve Facebook'a entegre edilmesini sağlayan bölümü işaretleyerek bu özelliği aktive ediyorlar.

2012 yılında kurulan ve kısa sürede hatırı sayılır bir başarı grafiği yakalayan uygulama, 24 farklı dilde 50 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Popülaritesini paraya dönüştüremeyen uygulama geçtiğimiz aylarda reklam yayınlamak yerine ücretli üyelik modeline geçme kararı almıştı.

İngiltere merkezli araştırma şirketi GlobalWebIndex'in raporuna göre, uygulamanın her 3 kullanıcısından 2'sini erkeler oluşturuyor ve her 5 erkekten biri uygulamanın ücretli versiyonunu kullanıyor.

Tinder Plus'ta farklı yaş gruplarından farklı ücret talep eden uygulama, 28 yaşının altındaki kullanıcılarından aylık 6.39 dolar, 28 yaşının üzerindeki kullanıcılarından 23.03 dolar talep ediyor. 

16/04/2015 16:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tinder, facebook, instagram, çöpçatanlık sitesi, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.