PSG'den Paris için özel forma

ads ads ads ads
24/11/2015

ads
PSG'den Paris için özel forma

Paris Saint-Germain sonraki 2 maçına, Paris'teki terör olaylarında yaşamını yitirenlerin anısına 'Je Suis Paris' yazılı özel forma ile çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Malmö ile karşılaşacak Paris Saint-Germain (PSG), gelecek iki maçta futbolcuların giyeceği "Ben Paris'im'' yazılı formayı internet sitesinden tanıttı.

Söz konusu forma kulübün resmi internet sayfasında yer aldı. PSG'li futbolcular, iki maç için reklamın kaldırıldığı ve üzerinde "Ben Paris'im'' yazan formalarla sahaya çıkacak. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligin'de Malmö, cumartesi günkü lig maçında ise Troyes karşısında futbolcuların bu formaları giyeceği bildirildi.

PSG Kulübü Başkanı Nasser Al-Khelaifi, forma için reklam anlaşması bulunan sponsor firmaya, gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür etti.

Fransa'yı sarsan terör saldırılarının ardından PSG'li futbolcuların ilk üç maça "Ben Paris'im'' yazılı formalarla çıkacağı açıklanmıştı. Cumartesi günü ligde Lorient'le karşılaşan PSG'li futbolcular, forma ambleminin hemen altında küçük bir "Ben Paris'im'' yazısıyla sahada yer almıştı. 

24/11/2015 08:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: psg, forma
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.