Quentin Tarantino 2015'te En Sevdiği Filmi Açıkladı!

ads ads ads ads
26/12/2015

ads
Quentin Tarantino 2015'te En Sevdiği Filmi Açıkladı!

Evde bir 35 mm 'Mad Max' kopyam vardı ve filmi evde bu kopyadan izlemiştim. Sonra bir baktım, bütün haftasonu, farklı zamanlarda, filmi toplamda 3 kere izlemişim..."

En sevdiği filmin 35 mm bobinini evinde bulundurmak da, sanırız yalnızca Tarantino'ya nasip olurdu.

Quentin Tarantino'nun bu yılki favori filmi, duyanları hem şaşırttı hem de şaşırtmadı (keza 2010 favorisinin Oyuncak Hikayesi 3 -Toy Story 3-, 2011'inkinin ise Paris'de Bir Geceyarısı -Midnight in Paris- olduğunu söylemişti). Ama bu yıl için seçtiği en iyi film, tüm tahminleri yıkacak cinsten oldu. Yeni filmi The Hateful Eight'i heyecanla beklenen sıradışı yönetmen Tarantino, tacı George Miller'ın "Mad Max: Fury Road"una verdiğini söyledi.

Yeni filminin tanıtım turnesi kapsamında, online yayın yapan Fransız dergisi Première'e yaptığı açıklamada gelen malum soru üzerine şu cevabı verdi:

"Sanırım Mad Max'in Fury Road'u bu yılki favorim. Evde bir 35 mm 'Mad Max' kopyam vardı ve filmi evde bu kopyadan izlemiştim. Sonra bir baktım, bütün haftasonu, farklı zamanlarda, filmi toplamda 3 kere izlemişim. Yani Mel Gibson'sız bir Mad Max düşünebiliyor musunuz siz? Hadi onu da unutun gitsin! Mel Gibson'ın halen yaşadığı bir dünyada, o rolde nasıl Tom Hardy'i oynatabiliyorsunuz? Ama sonra filmi izledim, ve 'Tamam bu şahane bir şey olmuş' dedim. İtiraf etmeliyim ki adam role baya mükemmel oturmuş."

Yönetmenin merakla beklenen son filmi, "The Hateful Eight," 31 Aralık'da Amerika'da vizyonda olacak. Türkiye vizyon tarihi ise; 8 Ocak 2016 olarak açıklandı. 

26/12/2015 09:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Quentin Tarantino
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.