Romantik yemek kötü bitti!

Nişantaşı’nda bir otelin en üst katında yemek yerken görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş gazetecilere yakalanmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan hazırladı.

ads ads ads ads
18/10/2017

ads
Romantik yemek kötü bitti!

Hürriyet Gazetesi'nden Behlül AYDIN'ın haberine göre, Ebru Şallı, geçen yaz Bodrum’da görüntülendiği evli iş adamı Uğur Akkuş ile İstanbul gecelerinde ortaya çıktı. Nişantaşı’ndaki bir mekanda yemek yiyen Şallı ve Akkuş, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için film sahnelerini aratmayan bir prodüksiyona imza attı.

Romantik yemek kötü bitti

Ebru Şallı, yasak aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası iş adamı Uğur Akkuş ile önceki akşam Nişantaşı The St. Regis Otel’deki Spago restoranda yemek yedi. Geç saatlere kadar baş başa oturan Şallı ve Akkuş, dışarıda gazetecilerin beklediğini haber alınca uzun süre kaçış planı yaptı. Otelin otopark kısmından çıkış yapmak isteyen Şallı ve Akkuş için ilk olarak otoparka ticari bir taksi getirildi.

Romantik yemek kötü bitti

Gazetecilerin görüntü almaması için de otoparkın kapısı kapatılıp ışıkları söndürüldü. Ticari taksinin içerisi görüldüğü için çıkışı iptal eden ikili, daha sonra siyah camlı bir vip araç istedi. Otel çalışanlarının geniş güvenlik önlemleri altında vip araca bindirilen Ebru Şallı, otelden tek başına ayrıldı. Sevgilisi Uğur Akkuş ise geceyi otelde geçirdi.

Romantik yemek kötü bitti

Trafiği birbirine kattı

allı’nın içinde saklanarak kaçtığı minibüs ile gazeteciler arasında adeta köşe kapmaca yaşandı. Görüntü vermemek için minibüs şoförüne gaza bas talimatı veren Şallı, trafikteki diğer vatandaşların canlarını tehlikeye soktu. Minibüs ile ters yollara giren, makas atarak hiç bir trafik kuralına uymayan şoförünü uyarmayan Şallı, uzun bir kaçışa imza attı. Avrupa yakasında yaklaşık bir saat süren kovalamacadan sonra Şallı, Ulus’ta bir site içinde bulunan evine giriş yaparken olaylı gece böylece sonlanmış oldu. 

18/10/2017 15:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nişantaşı, ebru şallı, Uğur Akkuş
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.