Rusya, Türkiye anlaşmasını onayladı

ads ads ads ads
17/02/2017

ads
Rusya, Türkiye anlaşmasını onayladı

Rusya Meclisinin alt kanadı olan Devlet Duması, Rusya ile Türkiye'nin ceza davalarında karşılıklı yardımda bulunmasına ve suçluların teslim edilmesine ilişkin anlaşmayı onayladı.

Rusya ile Türkiye'nin cezai konularda uluslararası hukuki işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla imzalanan anlaşma ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ceza davalarında karşılıklı yardımda bulunmasına ve suçluların teslim edilmesine ilişkin anlaşma, Rusya ve Türkiye'nin karşılıklı başvuru üzerine topraklarında bulunan aranan kişilerin cezai soruşturulması veya cezaya çarptırılması için iade etmesini öngörüyor". denildi.

Anlaşmanın gerçekleştirilmesinin Rusya Federal Bütçesine yük olmayacağı bildirildi. 

17/02/2017 20:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Rusya, Türkiye, anlaşma, onay
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.