Rüzgar bunları nasıl yapar? 7 ölü ve...

ads ads ads ads
01/04/2015

ads
Rüzgar bunları nasıl yapar? 7 ölü ve...

Almanya'yı saatte 192 kilometre hızla esen "Niklas" fırtınası vurdu. Ülkenin birçok bölgesinde hayatı felç eden fırtına 7 kişinin ölümüne neden olurken onlarca kişi yaralandı. Avusturya ve İsviçre'de de can kaybı olduğu belirtiliyor.

Almanya'yı etkisi altına alan Niklas fırtınası ve olumsuz hava koşulları 7 kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Zaman zaman hızı saatte 192 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle ağaçların devrildiği, çok sayıda araç ve binanın zarar gördüğü bildirildi.



Polis, Bavyera ve Rheinland Pfalz eyaletlerinde üç kişi araçlarının üzerine ağaç devrilmesi nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Polis yetkilileri, ayrıca Sachsen Anhalt eyaletinde bir kişinin üzerine duvar çökmesi sonucu öldüğünü belirtti.

Aşırı dolu ve kar yağışının görüldüğü Baden Württemberg eyaletinde de karla kaplı bir otoyolda meydana gelen trafik kazalarında üç kişi yaşamını yitirdi. Weimer kentinde ise bir aracın üzerine ağaç devrilmesi nedeniyle 9 yaşındaki bir kızın ağır yaralandığı ifade edildi.

Niklas fırtınası nedeniyle ülke genelinde tren seferlerindeki aksama da devam ediyor. Birçok kentte çok sayıda sefer dünden beri yapılamıyor 

01/04/2015 11:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: almanya, rüzgar, niklas fırtınası, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.