SABAH, Kuzey Kıbrıs'ı Yazdı

ads ads ads ads
06/01/2014
HK

ads
SABAH, Kuzey Kıbrıs'ı Yazdı

Sabah Gazetesi, bugün İnternet sayfasında "2014'ün gözdesi Kuzey Kıbrıs" başlıklı bir haber yayımladı.

Tatile çıkmak ya da eşsiz bir balayı geçirmek istiyorsunuz fakat bir türlü karar veremiyorsunuz. Şöyle deniz kenarı olsun, hava ılık olsun ayrıca eğlencesi de bol olsun diyorsanız adresiniz Kıbrıs olabilir

Kıbrıs'ın bir tatil yöresi olarak en cazip yanlarından biri sunduğu pasaportsuz ve vizesiz yurtdışı seyahat imkânı. Üstelik tatiliniz esnasında hiçbir dil sorunu yaşamadan gönlünüzce eğlenmek de bir diğer artısı. Alışveriş için de seçeneğiniz çok fazla.

GÖZDE OTELLERDE ÖZEL GALALAR

Kıbrıs'ın en cazip yanlarından biri de misafirlerine rüya gibi tatiller sunan birbirinden güzel prestijli otelleri. Hedef kitlesini VIP misafirlerin oluşturduğu bu oteller geniş bir alana yayıldığı için hem sakinliği hem eğlenceyi yakalamak mümkün. Kıbrıs'ın gözde otelleri özellikle sanatçılı programlar düzenleniyor. Misafirler bu galaların bazılarına ücretsiz olarak katılırken, bazılarına ücret ödüyor.

EĞLENCENİN MERKEZİ GİRNE

Yaz aylarında Türkiye'nin güney sahilleri kadar sıcak, kış aylarında ılık. Fakat dört mevsim tertemiz, dinlendiren bir hava. KKTC'nin Türkiye'ye bakan yüzü Girne Kıbrıs'ın başlıca eğlence merkezlerinden biri. Özellikle Girne limanının çevresini restoranlar ve barlar süslüyor. Özellikle yaz aylarında insan trafiğinin çok yoğun olduğu mekanlar kışın biraz daha sessizliğe bürünüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bodrum, Marmaris, Çesme ile kıyaslandığında da çok pahalı değil. Kıbrıs'ın tarihini tanımak, geçmişe yolculuğa çıkmak istiyorsanız sizler için özel olarak hazırlanmış kültür turlarıyla, alanında uzman rehberler eşliğinde yerel güzellikleri tek tek keşfedebilir ve birbirinden eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

HER KESEYE UYGUN ALIŞVERİŞ

Ve alışveriş... Kıbrıs' da Avrupa ve yerli markaların ürünlerinin yanı sıra Kıbrıs'ın kendine özgü el sanatlarını da bulabilirsiniz. Türk bebekleri, nargileler ve tavla setleri Kıbrıs'a giden herkesin almadan dönmediği eşyalar. Altın mücevher, deri elbiseler ve kumaşlar oldukça ucuz fiyatlara satılıyor. Fiyatlar genelde sabit ve pazarlık yapılmıyor. Özelikle kumaş ve konfeksiyon ürünleri çok kaliteli. Kıbrıs'ta eşsiz bir tatili uygun bir bütçe ile yapmak istiyorsanız yüzde 35 erken rezervasyon indiriminden faydalanabilirsiniz. 

06/01/2014 09:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sabah, kuzey kıbrıs, tatil, girne, kıbrıs, haber
MANŞETLER

HK TATİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.