Şahan Gökbakar: Seyircim aşağılanmasın bana yeter

ads ads ads ads
23/02/2014

ads
Şahan Gökbakar: Seyircim aşağılanmasın bana yeter

'Recep İvedik 4' ile yeniden sevenleriyle buluşan Şahan Gökbakar, eleştirilere herzaman açık olduğunu dile getirdi.

"Recep İvedik" serisinin dördüncü filmini çeken Şahan Gökbakar her filmiyle tekrar gündeme gelen "Eleştirilere kapalı" sözlerine cevap verdi: "Nasıl festival filmleri bana göre değil diyorsam diğerleri de 'Bu film bana göre değil' diyebilir. Buna saygı duyarım. EHerkes işini yapıyor. Yaptığımız işi beğenen ya da beğenmeyen herkese benim tahammülüm sonsuzdur. Pozitif, negatif her türlü eleştiriye razıyım. Sadece hakaret ve seyircilerimi aşağılayan yorumlar olmasın"

'HOR GÖRENLERE CEVAP VERİYORUM'

Fakat yaptığım işi beğenenleri ya da bu filmdeki oyuncuların emeğini, bizim zekamızı, benim kendi kişiliğimi, karakterimi hor görmeye, aşağılamaya çalışan ve tepeden bakan insanlar olursa, onlara cevap veriyorum. Vermeye de devam edeceğim.''

KAPALI GİŞE OYNUYOR

İstanbul'da tercih edilen en popüler sinema salonlarının bulunduğu İstinye Park, Cevahir ve Capitol'de tüm seansların dolu olduğu öğrenildi. Şahan Gökbakar'ın, Recep İvedik 4 ile daha şimdiden yeni bir rekora imza atması bekleniyor.

Bu arada son 3 filmi sadece gişede yaklaşık 121 milyon TL'lik hasılatı aşan Recep İvedik'in 4'üncü ve son filmiyle toplam cirosunun 200 milyon TL'ye ulaşması bekleniyor. 

23/02/2014 09:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.