Sait Erkmen Defnedildi

ads ads ads ads
01/02/2015

ads
Sait Erkmen Defnedildi

Girne’de önceki akşam tenis oynarken rahatsızlanarak yaşamını yitiren Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkan Yardımcısı Sait Erkmen toprağa verildi.

Erkmen, İsmail Safa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığında gözyaşlarıyla defnedildi.

Erkmen’in cenaze törenine Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Maliye Bakanı Zeren Mungan, Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Sağlık bakanı Ahmet Gülle, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, bazı milletvekilleri, bürokratlar, çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

43 yaşındaki Erkmen’in ani ölümü büyük üzüntü yarattı.

Son fotoğrafı...

Sait Erkmen, önceki gece tenis öncesi fotoğrafını çekerek, oğlu ile paylaştı. Bu kareler Erkmen’in son fotoğrafı oldu.

Sait Erkmen kimdir?

29 Mart 1971 Lefkoşa’da doğdu. İlköğrenimini Atatürk İlkokulu’nda, Ortaöğrenimini Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda ve Lise öğrenimini Lefkoşa Türk Lisesi’nde tamamlayıp mezun oldu. 1995 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Uluslararası İlişikler bölümünden mezun oldu. Daha sonra İngiltere’ye giderek Bradford Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans Eğitimini 1997 yılında tamamladı. 1997-1999 yıllarında askerlik görevini yaptı. 1999-2012 yılları arasında Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gosteren bir sirketin farklı bölümlerinde 13 yıl yönetici pozisyonunda çalıştı. 01 Mart 2012 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumunda Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve bir çocuk babası. 

01/02/2015 12:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sait Erkmen
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.