Samsung Altın Kaplama Galaxy Note 4 Göz Kamaştırıyor

ads ads ads ads
30/10/2014

ads
Samsung Altın Kaplama Galaxy Note 4 Göz Kamaştırıyor

Altın kaplama Galaxy Note 4 göz kamaştırırken,fiyatı da dudak uçuklatıyor..

Samsung'un metal çerçeveli telefonları kasım ayı içerisinde resmiyet kazanacak Samsung’un teknik özellikleri ve tasarım hatları büyük ölçüde ortaya çıkan Galaxy A serisi akıllı telefonlar Güney Kore’de yayınlanan bir rapora göre kasım ayı içerisinde çıkış yapacak.

"Rapor telefonların kasım döneminde en azından Çin’de raflarda olacağı bilgisini veriyor. Lüks tüketim ihtiyacı sonucu ortaya çıkan altın kaplama akıllı telefonlara bir yenisi daha eklendi. Birçok pazarda hala satışa bile sunulmamış olan Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 4'ün 24 karat altın kaplama versiyonu bugün Vietnam'da satışa sunuldu.

"Belirtilene göre Galaxy Note 4'ün her bir metal parçası özel olarak altınla kaplanmış. Bu işlemin ise her bir cihaz için 4, 5 saat sürdüğü söyleniyor. Ayrıca bu işlemin maliyetinin ise yaklaşık 1100 doları bulduğu belirtiliyor. Şu an için sadece Vietnam'da satışa sunulan altın kaplama Galaxy Note 4'ün fiyatı ise tam olarak 2000 dolar. Vietnam merkezli Golden Mobile tarafından satışa çıkartılan altın kaplama Galaxy Note 4'ün diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.  

30/10/2014 08:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.