Samsung Galaxy S6 Ailesi, İlk Kez Yine Kuzey Kıbrıs Turkcell’de

ads ads ads ads
08/04/2015

ads
Samsung Galaxy S6 Ailesi, İlk Kez Yine Kuzey Kıbrıs Turkcell’de

Kuzey Kıbrıs Turkcell, telefon devi Samsung’un yeni modeli Galaxy S6 ailesini teknoloji tutkunları ile buluşturdu.

En yeni ve ileri teknolojileri dünyayla eş zamanlı olarak adaya taşımak misyonu ile hareket eden Kuzey Kıbrıs Turkcell, daha önce ‘ön kayıt’ duyurusunu yaptığı Samsung Galaxy S6 ailesini adayla 7 Nisan’da buluşturdu.


Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Barselona’daki Dünya Mobil Kongresi’ne (Mobile World Congress) katılarak, Galaxy S6’yı yerinde incelemiş, “Teknoloji neredeyse, tüm Kuzey Kıbrıs adına biz de oradayız, en yeni ve ileri teknolojileri adamıza taşımaya devam edeceğiz. Samsung Galaxy S6’yı dünyayla eş zamanlı olarak teknolojiyi yakından izleyen ve en iyisini hak eden müşterilerimize sunmaktan gurur duyacağız” açıklamasını yapmıştı.

Samsung S6 Platinum Tarifeye ek 99 TL’ye, Gold tarifeye ek 109TL, Gold Mini tarifeye ek 119TL’ye veya 4GB internet ile 149TL’ye, Samsung S6 EDGE ise Platinum tarifeye ek 119TL’ye,Gold tarifeye ek 129TL’ye, Gold Mini tarifeye ek 139TL’ye veya 4GB internet ile ayda 159TL’ye 24 ay taahhütle satın alınabilecektir.

Kablosuz Samsung Sarj Standı Hediye

Samsung S6 veya Samsung S6 Edge cihazı alan ilk 50 kişiye Samsung kablosuz sarj standının da hediye edileceği belirtildi.

Cam ve metalin kusursuz buluşması

Cam işçiliğiyle metal sanatından esinlenilerek hazırlanan Samsung Galaxy S6, “cam ile metalin kusursuz uyumu” sözleriyle tanıtıldı.

Galaxy S6, kablosuz şarj (wireless),sabit pil ve metal kasası ile önemli değişimlere imza attı.

Samsung Galaxy S6’larda 8 çekirdekli Exynos 7420 çipsetli işlemci kullanıldı. Yeni Galaxy modelleri yüzde 40 ila 80 oranında daha fazla performans vaat ediyor.

Galaxy S6'da değiştirilebilir pil son bulurken, 10 dakika şarj ile 4 saat kullanım olanağı sunuyor.

Ultra Şarj Hızı

Samsung Galaxy S6'nın önceki modellerden 1,5 kat daha seri çalışan yıldırım hızındaki şarj özelliği sayesinde teknoloji tutkunlarına “artık pilinizi dert etmeyiniz” çağrısı yapılırken; Kablosuz şarj özelliğiyle de Samsung Galaxy S6'nın uyumlu şarj pedi içerisinde kablo kullanmadan, kolayca şart edilebileceği belirtiliyor.

Daha gelişmiş diyafram, daha net fotoğraflar

Samsung Galaxy S6’nın hem ön hem de arkadaki kameraları daha yüksek

çözünürlük ve F1.9 diyafram açıklığı sunarak, daha net fotoğraflar vaat ediyor.

Yeni Smart Manager uygulaması ise kullanıcıların pil durumu, depolama, RAM, güvenlik ve daha birçok yararlı bilgiyi bir bakışta kontrol etmesini sağlıyor.

 

08/04/2015 13:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung Galaxy S6, kuzey kıbrıs turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.