Samsung Galaxy S8 nasıl olacak?

ads ads ads ads
21/09/2016

ads
Samsung Galaxy S8 nasıl olacak?

2016'da artık Pixel ve Pixel XL dışında dikkat çekici bir akıllı telefon tanıtımı yapılmayacağını söyleyebiliriz. Fakat bir sonraki yılın ilk ayları Samsung Galaxy S8 heyecanının artık iyice dorukta olduğu bir dönem olacak. Söz konusu cihazla ilgili söylentiler de Samsung'un bir sonraki amiral gemisinin Galaxy S7'den çok daha güçlü olduğu yönünde.

Weibo'daki ünlü sızıntı kaynaklarından I Ice Universe yeni telefonda olması beklenen Exynos 8895 işlemcinin 3 GHz'lık bir hıza sahip olacağını ifade ediyor. Bu da mevcut Galaxy S7 ve Galaxy Note 7'nin en iyi versiyonlarındaki Exynos 8890'ın sağladığı 2.3 GHz'lık değerden çok daha etkili.

Diğer yandan Galaxy S8'in ABD versiyonunun bir Snapdragon yongasıyla (büyük ihtimalle Snapdragon 830) gelmesi yine kuvvetle muhtemel, fakat diğer pazarlardaki işlemcinin Exynos 8895 olması bekleniyor.

chip.com.tr'nin haberine göre wwcftech tarafından yapılan sızıntı da Exynos yongasının 5W'den yüksek olmayan düşük enerji kullanımı için optimize edileceğini ve görsel işlemci performansının da yüzde 70'i aşkın bir oranda geliştirileceğini gösteriyor. Bu da yeni amiral gemisinin kamerasına dair bizi birçok sürprizin beklediği anlamına geliyor.

21/09/2016 11:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, galaxy s8, telefon
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.