Samsung Galaxy’nin gözde telefonu J7 Pro

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy J7 Pro 2017 Kuzey Kıbrıs Turkcell’de

ads ads ads ads
20/11/2017

ads
Samsung Galaxy’nin gözde telefonu J7 Pro

Samsung'un en yenisi Galaxy J7 Pro 2017 serisi Turkcell İletişim Merkezlerinde satışa sunuldu.

Samsung Galaxy J7 Pro modeline sahip olmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 76,90 TL’ye veya 24 ay taahhütle aylık 3 GB internet paketi ile ayda 91,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

Dünyanın en ileri teknolojileri ve akıllı cihazlarını adaya taşıyan, Kuzey Kıbrıs Turkcell "Aradığınız telefon" söylemini kullandığı Samsung J7 Pro’yu Turkcell farkı ve güvencesi ile İletişim Merkezlerinde satışa sundu.

Samsung'un Galaxy J7 modelini müşterilerine sunan Kuzey Kıbrıs Turkcell, Samsung meraklılarını son teknoloji akıllı telefon ile buluştururken cihaza uygun ödeme seçenekleriyle sahip olunabileceğini açıkladı.

Samsung Galaxy J7 kampanyalarını, tarifeye ek ve internet paketli olacak şekilde iki farklı kurguda açıklayan Kuzey Kıbrıs Turkcell, en yeni teknolojileri takip edenlere yine özel avantajlar sundu.

Aranılan Akıllı Telefon Galaxy J7 Pro

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, kamerası, hafızası ve performansı ile aranılan akıllı telefon Samsung Galaxy J7 modeline 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 76,90 TL’ye veya 24 ay taahhütle aylık 3 GB internet paketi ile ayda 91,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarifelere ek seçeneğinden EKO, EKO Ekstra, Gold, Gold Mini, Flexi 2GB, Flexi 4 GB, Flexi 6 GB, Kamu 300, Kamu 500, Midi, Maxi, Mega, lifecell MIDI, lifecell MAXI, lifecell MEGA, lifecell Plus, Süper, Platinum, Platinum 20GB, Platinum 25GB,  Kurumsal Flex 3GB, Kurumsal Flex 5GB, Kurumsal Flex 7GB, Kurumsal EKO, Kurumsal EKO Ekstra tarifelerindeki müşterilerinin yararlanabileceğini duyurdu. Kuzey Kıbrıs Turkcell yaptığı açıklamada kampanyadan faturalı bireysel ve kurumsal müşterilerinin yararlanabileceğini de vurguladı.

Metal ve Camın Kusursuz Uyumu

Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezlerinde satışa sunulan Galaxy J7 Pro’nun estetik, şık tasarımı ilk bakışta göz kamaştırıyor. Metal gövde ve 2.5D camın bir araya geldiği dayanıklı malzemeler ise bu akıcı tasarımı tamamlanıyor. Sıfır kamera çıkıntısı ile arka gövdenin düz yüzeyi daha da pürüzsüz hissettiriyor.

Her yerde mükemmel selfie

13MP hem ön hem de arka kamera çözünürlüğü ile detaylı, yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalanabilecek Samsung Galaxy J7 Pro’nun düşük diyafram aralığı sayesinde düşük ışıklı ortamlarda kaliteden ödün vermeden aydınlık fotoğraflar çekilebiliyor.

Galaxy J7 Pro, birçok koşulda mükemmel selfieler yakalanmasını kolaylaştıran özellikler sunuyor. Selfie flaşı loş ışıklı ortamlarda yüzünüzü aydınlatıp, ekrana dokunmanıza gerek kalmadan fotoğraf çekimini sadece elinizi göstererek gerçekleştirmenizi sağlayan “Avuç İçi Selfie” özelliğine de sahip.

20/11/2017 16:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung Galaxy, J7 Pro, kktcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.