Samsung yeni model telefonunu duyurdu!

ads ads ads ads
31/05/2016

ads
Samsung yeni model telefonunu duyurdu!

Samsung, yeni Galaxy C ürün ailesinin ikinci modelini de duyurdu

Samsung tarafından Amiral gemilerinin yanı sıra at modelleriyle de desteklediği üretimlerinde yeni bir model daha kullanıcılarla buluşacak. Samsung tarafından yapılan çalışmalar doğrultusunda yeni modelin Samsung Galaxy C serisi olarak tanıtılacağı belirtilirken bu konuda serinin ilk telefonları da ilk defa kullanıcılara sunulacak.

Serinin ilk telefonlarının Galaxy C5 ve Galaxy C7 olduğu belirtilirken bu iki telefon ile birlikte Galaxy C serisi de resmen kullanıma sunulmuş olacak. Samsung kısa bir süre içerisinde bu konu ile ilgili resmi bir tanıtım günü organize edecek ve tanıtım günü ile birlikte telefon nar ile ilgili tüm detaylar kullanıcılara aktarılacak ve telefonlar resmen satışa çıkartılacak.

C Ailesi Görücüye Çıkacak!

Bugüne kadar Samsung Galaxy C serisi ile birlikte pek çok detay öğrenirken son gelen bilgiler de oldukça net detaylar aktarılmış durumda. Yapılan açıklamalarda Samsung Galaxy C serisi için 26 Mayıs tarihinde özel bir etkinlik düzenleneceği belirtilirken bu etkinlik ile birlikte C serisi direkt kullanıma sunulmuş olacak. Çin'de gerçekleştirilecek bu etkinlik için Samsung'un davetiye göndermeye başladığı ve tanıtım iddialarının da davetiyeler ile birlikte kesinlik kazandığı görülürken, önümüzdeki günlerde Samsung tarafından da internet üzerinden resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

31/05/2016 13:17
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Samsung, yeni model, telefon, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.