Samsung'un akıllı saati satışa çıktı

ads ads ads ads
05/10/2015

ads
Samsung'un akıllı saati satışa çıktı

Samsung verdiği sözü tuttu ve Ekim ayının başında Gear S2 isimli akıllı saatini satışa sundu.

İlk etapta sadece Amerika’da satışa sunulan saat, 3G özelliği desteklemeyen modeller ile satışa çıktı. Yalnızca Bluetooth destekli olarak kullanıcılarla buluşan saatlerin 3G destekli versiyonları önümüzdeki haftalarda çıkacak. İki farklı versiyon ile satışa çıkan Samsung’un yeni akıllı saati, Gear S2 ve Gear S2 Classic olarak sipariş verilebiliyor.

Samsung Gear S2 modeli 299.99 Dolardan satışa çıkarken, Gear S2 Classic modeli 349.99 Dolardan alıcılarını bekliyor. Modeller şimdilik sadece internet üzerinden satılıyor ve teslimat süresi olarak 2-4 hafta deniliyor. Yani aslında Samsung’un sadece sözünü tutmak için ürünleri satışa çıkardığını görüyoruz. Çünkü hemen sahip olamıyorsunuz.

FİYATLAR ÜLKEMİZDE DE AYNI OLACAK

Samsung Gear S2’nin söz konusu Bluetooth destekli versiyonları aynı zamanda ülkemizde çıkacak versiyonlar ile aynı. Çünkü akıllı saatlerdeki 3G özelliği, e-SIM teknolojisinden faydalanıyor. Ülkemizdeki GSM operatörleri ise bu özelliği desteklemiyor. Dolayısıyla bu fiyatlar, ürünün ülkemizdeki fiyatlarıyla aynı (vergileri saymazsak) olacak.

1.2 inç Super AMOLED ekranda 360 x 360 çözünürlük sunan model, yuvarlak ekranıyla dikkat çekiyor. IFA 2015’te duyurulan akıllı saatler arasında en uzun pil ömrü Samsung Gear S2’de bulunuyor. Modelde Tizen işletim sisteminin olması sizi korkutmasın. Android 4.4 KitKat (ve üzeri sürümler) ve 1.5 GB RAM’e sahip tüm Android cihazlarda, ayrıca iOS cihazlarda çalışabiliyor. Samsung Gear S2’yi Android Wear’lı saatlerden ayıran en önemli özelliklerden biri, ekranında etrafındaki dönen halkası. Bu halka ile saatin arayüzünde hızlı ve pratik bir şekilde dolaşmak mümkün oluyor.

Kaynak: Ajanslar 

05/10/2015 15:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, akıllı saat
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.