Sapık unutkan çıkınca...

ads ads ads ads
01/10/2014

ads
Sapık unutkan çıkınca...

İngiltere’nin Essex bölgesindeki Frinton kentinde 24 yaşındaki Martin Hunt uzun süredir yaşadığı evden taşınırken bir bebeği taciz ederken çekilmiş görüntülerini içeren cd’yi yanına almayı unutunca yakalandı ve 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Hunt’ın evini satın alan ailenin mutfak fayanslarını değiştirirken duvara saklanmış cd’yi bulduğu ve cd’nin içeriğini inceledikten sonra hemen polisi aradığı açıklandı.

Ayrıca Kent şehrinde tutuklanan bir pedofilin bilgisayarında da Hunt’dan gelen ve adamın çocukları taciz ettiğini kanıtlayan epostalara ulaşıldığı açıklandı.

Polis 7 Şubat’ta tutukladıkları Hunt’ın yeni evinde de çocuk pornosu görüntüleri içeren bir hafıza kartı ele geçirdiklerini belirtti.

Konuyla ilgili Chemsfold Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Hunt’ın hapisten çıkmasından sonraki 20 yıl içinde herhangi bir suç işlemesi durumunda hapse geri döneceği de belirtildi.

Davaya bakan yargıç Patricia Lynch, kararı açıklamadan önce yaptığı konuşmada “Hunt küçük çocuklar için büyük bir tehlike oluşturuyor. Umarım taciz ettiğin o bebek ona yaptığın şeyleri hiç bir zaman hatırlamaz ve acı çekmek zorunda kalmaz” dedi.

Hürriyet 

01/10/2014 12:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sapık
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.