Şehir şehir gezip erkeklerle...

ads ads ads ads
28/10/2014

ads
Şehir şehir gezip erkeklerle...

Çin'de bir kadın sosyal medyaya ilan vererek tüm ülkeyi gezmek istediğini, bu yüzden her şehirde kendisine seks karşılığı barınma imkanı sağlayacak birilerini aradığını söyledi.

'Couchsurfing’ denilen, otelde kalmak yerine birinin koltuğunda uyuyup ve daha az para verme sistemini tüm gezginler bilir. Çin’deki bir kadın ise bunun “yatak sörfü” versiyonunu çıkardı.

Ju Peng adlı 19 yaşındaki Şangaylı genç kadın, Twitter’ın Çin’deki müadili olan Weibo’ya bir ilan verdi. İlanda Çin’deki her şehri gezerek görmek istediğini, bu gezintisinde ona kalacak bir yer vermeyi kabul edenlerle seks yapabileceğini söyledi.

Elite Daily sitesinin haberine göre Ju her akşam bir başka zengin kişinin evinde kalmayı planlıyor. Ona kalacak bir yer vermeyi kabul edenlerle seks yapabileceğini ve kısa süreliğine onlara eskortluk edeceğini belirtiyor. Planının mükemmel olduğunu, ayrıca bütçesi açısından da yararlı olacağını düşünüyor.

“Geçici erkek arkadaş” bulmak üzere verdiği ilanda bazı kıstaslara da yer vermiş: “Yakışıklı, 30 yaşın altında, 1.75’den uzun ve tabii ki zengin olmalı.”

İlanın devamında şu açıklamalar yer alıyor: "(Erkekler) bulundukları şehre ulaşımımı sağlayacak ve orada olduğum süre boyunca tüm masraflarımı karşılayacak. Eli açık davranmaları gerekiyor. Karşılığında onlarla bütün bir geceyi geçirecek, tüm dikkatimi onlara vereceğim. Onlar da güzel bir kızla beraber oldukları havasını vererek etrafa gösteriş yapabilecekler."

Ju bunun bir çeşit hayat kadınlığı olmadığını, çünkü para karşılığı seks yapmadığını söylüyor. Ancak bu durumda “özgür aşk” ile seks ticareti arasındaki sınır biraz bulanık vaziyette. Pek çok ülkede olduğu gibi Çin’de de hayat kadınlığı kanun dışı sayılıyor. Öte yandan pek çok kişi tarafından kabul görüyor. 

28/10/2014 16:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çin, haber dünya, para karşılığı seks
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.