Sekiz farklı proje sergilendi

ads ads ads ads
24/06/2015

ads
Sekiz farklı proje sergilendi

KIFSAD tarafından organize edilen ve Kültür Dairesi katkılarıyla gerçekleştirilen İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Atölyesi sergisi açıldı.

7 ay süren projenin sonunda Cahit Taşkıran, Cüneyt Bayram, Emel Sefer, Nihan Güneş, Mehmet Türkelman, Zerrin Erdilek, Mehmet Yakup, Tijen Erol Yakup, Özhan Özatay ve Nilgün Altıntaş Çolakoğlu'nun fotoğraflarından açılan sergi büyük ilgi gördü.

Birbirinden değerli sekiz değişik projenin sunulduğu sergi, 24 Haziran’a kadar açık olacak.

Sergiye Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp ile çok sayıda fotoğaf sever katıldı.

Sergide kısa bir konuşma yapan KIFSAD Başkanı Mehmet Türkelman başta Kültür Dairesi olmak üzere katkı koyan herkese teşekkür etti. Türkelman ayrıca 10 fotoğrafçının büyük bir özveriyle çalışıp bu projeyi gerçekleştirdiğini söyledi.

Fotoğraf sanatçısı İsmail Gökçe belgesel içerikli bir çalışma yapıldığını ve tüm fotoğrafçıların özveriyle çalıştığını söyledi. Gökçe amaçlarının geleceğe belge bırakmak olduğunu ifade ederek, “İlk kez böyle bir belgesel proje grup sergisi adamızda açıldı” dedi.

Kültür Dairesi Müdürü Nilay Tunçalp’da konuşmasında her zaman çalışanın yanında olduklarını ve desteklediklerini dile getirdi. “Sizler olmadan bizler olmayız” ifadelerini de kullanan Tunçalp projeye katkı koyanlara başarılar diledi. 

24/06/2015 09:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İsmail Gökçe Belgesel Fotoğraf Atölyesi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.