'Seks benim ilacım'

ads ads ads ads
05/10/2014

ads
'Seks benim ilacım'

47 yaşındaki kadın, bipolar hastalığını seks yaparak atlattığını iddia etti.

İngiliz Sarah Defrates, çoğu insanın yoğun bir tedavi sürecinden geçerek atlattığı bir hastalık onlan bipolar bozukluğu kendi yöntemiyle atlattığını söyledi: Seks yaparak. İki çocuk annesi 47 yaşındaki kadın, bekaretini kaybettiği 13 yaşından beri 'seks manyağı' olduğunu itiraf etti.

Defrates, seks yapmanın hastalığı üzerinde etkisini ise 2011 yılına kadar keşfetmemiş. Defrates o dönemi şöyle anlatıyor: "3 yıl önce iflas etmiştim ve bipolar bozukluğum olduğu teşhisi konmuştu. Bir terapiste gidiyordum ve her seansta benim seksten bahsettiğimi fark etti. Seksin hayatımdaki olumlu etkisini görüp, beni sakinleştirdiğini ve iyileştirdiğini anladım."

Çocukları konusunda da konuşan Defrates, onların bu hayatı ilk önce garipsediklerini, ancak daha sonra her şeyin iyiye gittiğini anlattı. Evin her tarafına prezervatif koyduğunu söyleyen kadın, çocuklarının cinsellikten kaçmaması ve istedikleri zaman bunu yaşamaları gerektiğini söyledi.

Seks düşkünlüğünün özel hayatına olumsuz bir etkisi olduğunu da söyleyen Defrates, iki kere evlendiğini ancak iki evliliğin de kocalarını aldattığı için bittiğini açıkladı. Defrates, aldatma sebebini "seks teklifini geri çevirememe" olarak belirtti.

Defrates bugüne kadar 80-90 erkekle birlikte olduğunu söyledi. 

05/10/2014 11:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sarah Defrates, ilaç
MANŞETLER

HK SOSYAL MEDYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.