Sen Benim Dava Arkadaşımsın

ads ads ads ads
29/07/2016
Bekir ÇAĞLAYAN

ads
Sen Benim Dava Arkadaşımsın

Aziz Yıldırım'dan Emenike'ye: Sen Benim Dava Arkadaşımsın

Yıldırım, Monaco maçı öncesinde Emenike'yi "Sen benim dava arkadaşımsın. Yaşadığımız sıkıntıları unutma. Çık herkese gerçek Emenike'yi göster." sözleriyle motive etti.



Fenerbahçe'nin Monaco ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında, Kadıköy'de attığı 2 golle herkesi kendisine hayran bırakan Emmanuel Emenike'nin bu performansının sırrı başkan Aziz Yıldırım ile gerçekleştirdiği çok özel toplantıda yatıyor. 1 hafta öncesinde oyuncusunu kulübe çağıran ve "Seninle konuşalım" diyen Yıldırım, konuya 3 Temmuz sürecinden girdi. Ardından başkan sözlerine şu şekilde devam etti:

"TARAFTAR, SEN İYİ OLDUĞUN SÜRECE HEP ARKANDA OLACAK"

"Seninle biz aynı zamanda dava arkadaşıyız. Kulübümüz, ben ve sen zor günler geçirdik. Seni transfer ettiğimiz günden bu güne kafanın rahat olmadığını bu baskı ortamına alışmadığını gördüm. Gittin ve döndün, artık buralardasın. Yaşadığımız sıkıntıları unutma. O günlerde insanlar bizim hakkımızda ne diyorlardı? Şimdi ne diyorlar?

"MONACO MAÇINDA GERÇEK EMENIKE'Yİ GÖSTER"

Neyse ki o günler geride kaldı ve haklılığımızı herkes gördü. Şimdi kendini gösterme zamanın geldi. Taraftar sen iyi olduğun sürece hep arkandadır. Yine seni kabul ederler. Onları atacağın gollerle sevindir. Bu sezon sana daha çok ihtiyacımız var ve çık Monaco maçında herkese gerçek Emenike'yi göster."

Başkanından aldığı bu moral dolu sözlerin ardından yaşadığı sakatlıktan çok çalışarak kurtulmaya çalışan ve sahaya ilk 11'de çıkan Nijeryalı golcü attığı birbirinden güzel 2 golle rakiplerine korku saldı. 

29/07/2016 16:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sarı Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi, Emmanuel Emenike, Aziz Yıldırım, Fenerbaheçe, Fener Bahçe, Fenerbahçe, F.Bahçe, Kadıköy, Monaco
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.