Seniha Kanatlı'dan Tepki!

ads ads ads ads
27/11/2014

ads
Seniha Kanatlı'dan Tepki!

Girne'de ikisi manken üç genç kadının, kendilerine ‘lezbiyen’ diyen bir başka genç kadını gece yarısı dağa çıkarıp çırılçıplak soyduktan sonra dans ettirmelerinin yankıları sürüyor.

Hürriyet’e konuşan Seniha Kanatlı, “Bu kızları yıllar önce birkaç etkinlikte çalıştırdım. Sonra hâl ve davranış bozukluğundan uzaklaştırdım. Hâlâ benim mankenlerim gibi davranıyorlar. Ajansımda çalışan mankenler sosyal hayatlarında da sorumluluk sahibi olmak zorunda. Bugün böyle bir skandala karışan bir mankenim olsaydılar bile hemen gönderirdim” dedi. 

Üç kadının 19 yaşındaki E. A.’nın görüntülerini cep telefonlarıyla kaydedip, “Polise gidersen rezil ederiz” diye tehdit ettikleri öne sürülmüştü. Büyük yankı uyandıran olayın baş kahramanı Sıla B., suçunu kabul etti ancak zorla bir şey yaptırmadıklarını ileri sürdü. Kendisine lezbiyen denmesine de içerleyen Sıla B., mahkemenin ardından  yaptığı açıklamada, “Ben lezbiyen değilim güzel bir kadınım, beni bilen bilir. Dağa çıkardık ama zorla dans ettirmedim, kendi isteğiyle soyunup dans etti” iddiasında bulunmuştu

27/11/2014 09:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: seniha kanatlı
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.