Serdar Ortaç: O dudaklar bana ait

ads ads ads ads
27/12/2014

ads
Serdar Ortaç: O dudaklar bana ait

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, birlikte olduğu eşi güzel oyuncu Chloe için “O dudaklar bana ait, öpüşemez” dedi.

Hülya Avşar'ın gümbür gümbür başlayan yeni programı geçtiğimiz akşam evliliği ile gündemde olan ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ı ağırladı. Ortaç, programda öyle şeyler söyledi ki genç kızlar ah çekti. Karısını abartılı bir şekilde kıskanmadığını ifade eden Ortaç, tırnağındaki bozulan oje için bile üzülebilen bir adam olduğunu söyledi. Bununla beraber karısının öpüşme sahnelerinde oynamasını istemediğini de söyledi.

Hülya Avşar, TV8'de yayınlanan programında Serdar Ortaç'ı konuk etti. Ortaç hayatı ile ilgili çok samimi itiraflarda bulunurken, eşi Chloe hakkında da merak edilen her şeyi cevapladı.

TIRNAĞINDAKİ OJESİ BOZULSA ÜZÜLÜRÜM

Chloe'yi hiç kıskanmadığını söyleyen Ortaç 'Hiç kıskanmam onu. Bende masaya yumruğu koyma erkek içgüdüsü yoktur. Bu benim kılıbık olduğum anlamına mı gelir bilmiyorum. Tırnağının ojesi çıktı diye üzülüyorum. Bende öyle kıskançlık, ya da kazak erkeklik yok' dedi.

Avşar'ın 'Chloe'nin oynadığı dizide öpüşmesi istense?' sorusuna ise Serdar Ortaç şöyle yanıt verdi;

'O yapmaz, kendisi de yapmaz. Ben istemezdim öpüşmesini. Evlenmeyen artistler öpüşse daha iyi olmaz mı? O dudak benim ve bana ait diye düşünüyorum. İnsan istediği kadar geniş olsun içi cız eder. O öpüşme yıllar boyunca karşına çıkacak ve ben onu unutamayacağım. Çocuk programlarından bir dizide oynasın. Öpüşmek zorunda değil' 

27/12/2014 14:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Serdar Ortaç
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.