Serenay Sarıkaya: Beş parasız kaldım ama kabul etmedim

ads ads ads ads
31/05/2016

ads
Serenay Sarıkaya: Beş parasız kaldım ama kabul etmedim

Oyuncu Serenay Sarıkaya "Oyunculuk hayalimdi. Acele etmedim, sabrettim. Beş kuruş param olmadığında bile istemediğim işi kabul etmedim" dedi.

Nejat İşler ile başrolde oynacağı İkimizin Yerine için kamera karşısına geçen Seranay Sarıkaya, önceki gün İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde bir söyleşiye katıldı. Oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulunan 24 yaşındaki Sarıkaya, kendi yaşadıklarını anlatırken Al Pacino'nun Carlıto'nun Yolu filminde kullandığı cümlelere de yer verdi.

"HAYAL ETMEK YETERLİ"

Günaydın'ın haberine göre Sarıkaya, şöyle konuştu: "Bir insan bir şey hayal ediyorsa, isteğinin gerçeğe dönüşmemesine hiçbir sebep olamaz. Oyunculuk benim hayalimdi. Sabrettim, acele etmedim, önüme gelen her işe atlamadım. Kalbimin ve aklımın onayladığı işlerde oldum.

Çok zor dönemlerim de oldu. Beş kuruş param olmadığında 'Serenay şu işi neden kabul etmiyorsun, paran yok' dediklerinde 'Hayır istemiyorum' dediğimi biliyorum. Bu gönül işi ve bu seçimlerim beni bir yere taşıdı."

FİRUZİ'Yİ SÖYLEDİ

Rol aldığı projelerde söylediği şarkılarla da dikkat çeken ünlü oyuncu, etkinlikte 'Firuze' isimli şarkıyı alkışlar eşliğinde seslendirdi.  

31/05/2016 10:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Serenay Sarıkaya, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.