Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un kırmızı halı selamlaşması

ads ads ads ads
01/12/2015

ads
Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy'un kırmızı halı selamlaşması

42. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, sanat dünyasının yıldızlarını bir araya getirdi. Katılımın çok yüksek olduğu gecede ilginç karşılaşmalar yaşandı. “Medcezir”in başrolünü paylaştıkları dönemde birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy da kırmızı halıda karşı karşıya geldi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlarken arkasından Sarıkaya’nın geldiğini fark eden Ulusoy, bir an ne yapacağını şaşırdı.

Ancak geçen yazdan beri oyuncu Kerem Bürsin’le beraber olan Sarıkaya’nın rahat tavırları ve “Çağatay n’aber?” diye sorması, genç oyuncuyu rahatlattı. İkili selamlaşıp ayaküstü konuştuktan sonra birbirinden uzaklaştı.



En İyi Kadın Oyuncu ödülünü bizzat almak için Bürsin’le tatilde olduğu Amerika’dan bir günlüğüne İstanbul’a gelen Serenay Sarıkaya, “Uzun zamandır burada değilim fakat bu organizasyonu kaçırmak istemedim. Günübirlik geldim, yarın yine Amerika’ya döneceğim. Orada biraz enerji topluyor, aynı zamanda dil öğreniyorum. Dans dersleri ve spora da devam ediyorum” dedi.



Serenay Sarıkaya, Tony Ward imzalı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Ünlü oyuncu, eski sevgilisiyle karşılaşmasıyla ilgili soruya da içten ve sıcak bir karşılık verdi: “Çağatay her zaman benim arkadaşım olarak kalacak. Fakat bildiğiniz gibi artık Kerem Bürsin’le gayet güzel giden bir ilişkim var. Hâlâ adımın Çağatay’la anılması beni üzüyor. Konuşmasak iyi olur.” 

01/12/2015 07:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.