Sertoğlu’ndan BRT SPOR’a açıklamalar

ads ads ads ads
22/07/2016

ads
Sertoğlu’ndan BRT SPOR’a açıklamalar

 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, 2016-2017 Futbol Sezonu öncesi BRT Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu.

Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün futbola ciddi anlamada yakınlık gösterdiğinden memnuniyetle bahseden Sertoğlu, ilk etapta Girne 20 Temmuz Stadı’nın ışıklandırılarak sezona yetiştirilmesinin planlandığını söyledi.

Stadların ışıklandırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Futbol Federasyonu Başkanı diğer bölgelerle ilgili iyileştirme ve hazırlıkların ligin başlangıcının ardından tamamlanmasının hedeflendiğini de belirtti.

Hasan Sertoğlu, futbolcu sözleşmeleri ile ilgili bu yılı geçiş yılı olarak kabul ederek serbest bırakacaklarını, isteyen kulüplerin futbolcuları ile sözleşme yapabileceğini de kaydetti.

Süper Lig ve 1.Lig’de uygulamada olan “21 yaş-altı süre zorunluluğu”nun 2016-2017 Futbol Sezonunda da aynen uygulanacağını açıklayan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, yeni sezonda daha güzel, daha keyifli karşılaşmaların izlenmesi temennisinde bulundu.

22/07/2016 16:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: futbol sezonu, sertoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.