Sevgiliye En Romantik Yılbaşı Hediyeleri

ads ads ads ads
06/12/2017

ads
Sevgiliye En Romantik Yılbaşı Hediyeleri

2017’ye veda edip 2018’e yeni umutlar, güzel anlar ve milyonlarca dilekle gireceğimiz 31 Aralık günü sevdiklerimizle kutlamalar yapar, birbirimize hediyeler veririz. Sevgilimize ise tüm ömrümüz boyunca nice birlikte yıllar dileklerimizi sunmak için hediyeler alır, birlikteliğimizi güzel anılarla süsleriz.
Sevgiliye yılbaşı hediyesi seçerken alacağınız her hediye çok değerlidir, önemli olan hediyeyi verirken ki duygularınız, sevgilinize ettiğiniz güzel sözlerinizdir. Bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak alacağınız kolyenin yanına ekleyeceğiniz küçük bir not, erkek sevgiliye hediyenizde yer vereceğiniz kişiye özel detay gibi küçük ama anlamlı noktalar hediyelerinizi daha anlamlı hale getirecektir.

  Bayan Sevgiliye Romantik Hediyeler

Erkeklere kıyasla, bayanlar romantik hediyeler konusunda daha hassas daha isteklidirler. Yani bayan sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak ne alsam diye düşünüyorsanız romantik hediye alternatiflerine kesinlikle yer vermelisiniz.
Hediyerengi’nin sizlere sunduğu isme özel pleksi çerçeveli solmayan çiçekler bu konuda vazgeçilmez alternatiflerdir. Sevgilinize her daim canlı kalacak bu çiçekler isme özel detayıyla da oldukça romantik.
Kar küreleri, müzik kutuları ve aşk temalı bütün ürünlerimiz sevgiliye yılbaşı hediyeleri olarak almanız için sizleri bekliyorsa da ahşap anı defteri- kalem setleri, çift biblolar, kutulu gül aranjmanları, albümler, mumlar ve daha birçok romantik hediye alternatifleri 2018’in en romantik hediyeleri arasında yerini aldı bile!

   Erkek Sevgiliye Romantik Hediyeler

Erkek sevgiliye yılbaşı hediyesi alırken dikkat edeceğiniz detaylar tamamen sevgilinizin beğenisine uygun olmasıdır. Kadınlar kadar romantik hediye isteğinde olmasalar da alacağınız manevi olarak çok anlam ifade eden hediyeler bir ömür saklanılacak nitelikte olurlar.

 Sevgiliye El Emeği Yılbaşı Hediyeleri

  Sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak aşk kavanozları kategorisinden hediyeler seçebileceğiniz gibi bu hediye kutularını kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Örneğin dilek şişeleri, isim yazılı anahtarlıklar gibi küçük hediyeleri not yazılı deniz kabuğu kutularına koyarak ya da buna benzer kombinasyonlar oluşturarak sevgilinize hediye edebilirsiniz.

  Bir diğer alternatif ise sevgilinizle güzel ve değerli anlarınızın fotoğraflarının bulunduğu bir albüm hazırlamak! Bunun için şimdiden alacağınız albüm defterler ya da anı defterleri ve fotoğraflarınız yeterli olacaktır. Hatta sinema biletleri, küçük notlar vs derken çok daha anlamlı bir hediye oluşturabilirsiniz…

Son olarak, sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak alabileceğiniz en ideal, en romantik alternatif kolyeler ve isme özel takılardır. İşte birbirinden özel sevgiliye yılbaşı hediyesi alternatiflerimiz…

06/12/2017 12:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yılbaşı, hediye, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.