Sevişme görüntüleriyle şantaj yaptı

ads ads ads ads
04/05/2016

ads
Sevişme görüntüleriyle şantaj yaptı

 Evine kamera sistemi kurup gizlice kız arkadaşı ile sevişme görüntülerini çeken zanlı yakayı ele verdi

Suna ERDEN/STARKIBRIS

Evine kamera sistemi kuran Mustafa Kara, yatak odasına kurduğu gizli sistem ile kız arkadaşı ile olan sevişme görüntülerini kayda aldı. Uzun süre kayıt yapan ve yaptığı kayıtları albüm haline getiren zanlının görüntüleri tehdit amacı ile kullanmaya kalkışında foyası ortaya çıktı. Şikâyet üzerine gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarılan zanlı suçsuz olduğunu öne sürdü.

GÖRÜNTÜLERİ ŞANTAJ İÇİN KULLANDI

Zanlı suçsuz olduğunu öne sürerken iddiaları aktaran polis, zanlı Mustafa Kara’nın evde yatak odasına gizli kamera döşediğini ve cinsel ilişkiye girdiği kadının görüntülerini kayıt ederek albüm haline getirdiğini söyledi. Polis, zanlının hazırladığı albümü kız arkadaşına ve arkadaşının akrabalarına göstererek tehdit ettiğini ifade ederek, şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve evde yapılan aramada kayıt cihazı ve kameraların bulunarak emare alındığını, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

SUÇSUZ OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken, söz hakkı verilen zanlı Kara, görüntüleri kız arkadaşının bilgisi ve kendi isteği ile çektiklerini söyleyerek suçsuz olduğunu söyledi.  

04/05/2016 08:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: şantaj, mustafa kara, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.