Shakira ikinci doğumundan sekiz ay sonra yine formda

ads ads ads ads
09/10/2015

ads
Shakira ikinci doğumundan sekiz ay sonra yine formda

Ünlü şarkıcı Shakira ikinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra kısacık bir zamanda formuna kavuştu.

38 yaşındaki Shakira, önceki gün İspanya, Tosse de Mar'da yapılan bir reklam çekiminde objektiflere takıldı.Göbeğini açıkta bırakan bir kostüm giyen Shakira'nın sekiz ay önceki ikinci doğumunun ardından hamilelik öncesi görüntüsüne kavuşması dikkat çekti.

Shakira'yı bu çekimde büyük oğlu Milan da yalnız bırakmad.ı Ünlü şarkıcı çekim aralarında oğluyla ilgilendi. Kendisi kamera karşısına geçtiğinde de Milan'ı bakıcısına ve set ekibine emanet etti.

İkinci bebeği Sasha'yı kısa bir süre önce düyaya getiren Shakira, eğitmeni Anna Kaiser'ın de yardımıyla kısa sürede her zamanki formuna kavuştu. Ünlü şarkıcı, bir süre önce US Magazine'e verdiği röportajda "Anna ve ben yıllardır birlikte çalışıyoruz. She Wolf adlı albümümün tanıtım çalışmalarından önce forma girmek istediğim dönemde tanıştık. Anna son derece kararlı ve tutkulu bir eğitmen. Ayrıca birlikte çalıştığı insanlara hedeflerini yükseltmeleri konusunda yardımcı oluyor" diye konuşmuştu.

İlk çocğu Milan'ı dünyaya getirdikten sonra da hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulan Shakira "Bir çok kişi hamilelikten önce ve sonra yaptığı egzersizlerin birbirinden farklı olması gerektiğini bilmiyor. Hamilelikten sonra yoğunlaşmanız ve forma sokmanız gereken kas grupları çocuk doğurmanızdan öncekilerden farklı" diyerek hemcinslerine bu onuda ipuçları vermişti.

Görünüşe göre Shakira, bu konuda istikrarlı çalışmasının da karşılığını aldı..

Shakira ve kendisinden 10 yaş genç, futbolcu sevgilisi Gerard Pique 2010 yılından bu yana birlikteler. Çiftin 4 yaşında Milan ve 8 aylık Sasha adında iki çocuğu var. Shakira Barcelona futbol takımında oynayan sevgilisi Pique'yi zaman zaman stadyuma giderek de destekliyor. 

09/10/2015 15:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Shakira
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.