Sharapova'dan alkol itirafı

ads ads ads ads
21/03/2017

ads
Sharapova'dan alkol itirafı

Rus tenisçi Maria Sharapova, son bir yıl içerisinde hayatının hiçbir döneminde tüketmediği kadar alkol tükettiğini itiraf etti.

Doping kullandığı gerekçesiyle Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından 2 yıl men cezası alan kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Rus Maria Sharapova son bir yıl içerisinde çok fazla alkol tükettiğini itiraf etti.

Rus tenisçi bunun, son dönemde çok fazla dışarı çıkması ve sosyal bir hayatı olmasıyla alakalı olduğunu söyledi.

Vogue dergisine konuşan Sharapova özel hayatıyla ilgili ise “Belki insan olmaktan dolayı çok müteessirim. Gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama işime ciddi bir şekilde odaklandım ve aslına bakarsanız birçok ilişkimin neden yürümediğini de böylece anlayabiliyoruym. Ben, bir şeyi diğerine feda ederek yaşayamam.” açıklamasını yaptı.

Amerikalı tenisçi Serena Williams ile ilgili de konuşan Sharapova, bir sporcu olarak Serena’ya büyük saygı duyduğunu söyledi.

Geçen yıl 26 Ocak’ta alınan doping numunesinde yasaklı “meldonyum” maddesine rastlandığı için verilen 15 ay doping cezası 26 Nisan’da sona erecek Sharapova, Stuttgart ve Madrid Açık’ın ardından İtalya Açık Tenis Turnuvası’nda mücadele edecek.

21/03/2017 18:47
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Maria Sharapova
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.