Sibel Siber CTP-BG’nin Etkinliğine Katıldı

ads ads ads ads
31/03/2015

ads
Sibel Siber CTP-BG’nin Etkinliğine Katıldı

Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, gerek Kıbrıs müzakerelerinin görüşüldüğü masada, gerekse içe yönelik birçok konuda çeşitli projeler hayata geçireceklerini, deneyimli insan kaynakları bulunduğunu belirtti.

Seçime çok az bir süre kaldığını kaydeden Siber, “Hep birlikte yüzümüz gülecek, hep birlikte kazanacağız. Bu seçim kişilerin değil hepimizin seçimidir. Bu motivasyon hepimizde olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” ifadesini kullandı.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Siber, CTP-BG Kızılbaş, Marmara ve Yenişehir örgütlerinin Gençlik Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe katıldı.

Siber ayrıca CTP –BG Surlariçi Örgütü’nün açılışını da gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Lefkoşa bölgesi milletvekilleri ve birçok parti yetkilisi katılırken, Surlariçi Örgütü’nün açılışına Parti Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Etkinlikte konuşma gerçekleştiren CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, “zafere ulaşmalarına az kaldığını, bazı kesimlerin bu konuda telaş içerisinde olduğunu” ifade etti.

SİBER: “BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK”

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, “bu inançla çalışmaları halinde başaramayacakları hiçbir şey olmadığını” belirtti.

“Seçimi kazanacaklarına emin olduğunu” kaydeden Siber, ülkenin ve halkın sorumluluğunu taşımanın kendisine büyük bir enerji verdiğini söyledi.

Gerek Kıbrıs müzakerelerinin görüşüldüğü masada, gerekse içe yönelik birçok konuda çeşitli projeler hayata geçireceklerini kaydeden Siber, bu konuda çok deneyimli insan kaynaklarının bulunduğunu belirtti.

Seçime çok az bir süre kaldığını söyleyen Siber, “Hep birlikte yüzümüz gülecek, hep birlikte kazanacağız. Bu seçim kişilerin değil hepimizin seçimidir. Bu motivasyon hepimizde olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” ifadesine yer verdi.

Siber ülkenin cumhurbaşkanının televizyon programlarında diğer adaylarla bir araya gelmekten kaçındığını savunarak, bunu “halkın demokratik hakkını engelleme” olarak niteledi.

Siber şöyle konuştu:

“Bir seçilmişin 25 yıl iktidarda olması kendisine ne yazık ki böyle bir duygu yaşatabiliyor. Seçilmişler tekrar halkından oy isterken bir önceki dönemde ne yaptıklarını ve gelecekte ne yapacaklarını diğer adaylarla birlikte tartışmalıdırlar ki halkımız da kararını verirken karşılaştırma ve değerlendirme yapabilsin. İşte bu demokratik hak bir seçilmiş tarafından hiçe sayılmıştır. Bu tavır gösteriyor ki değişimin gerçekleşeceği telaşı birilerini sarmıştır ve anlatacak başarı öyküsü olmayanlar adaylarla aynı platformda bulunmaktan kaçmaktadır. Görünen o ki 19 Nisan’da değişim gerçekleşecek, kendilerini vazgeçilmez gören ve tecrübe öne sürerek makam talep edenler tarihe gömülecek”

ERK: “BÜTÜN GÜCÜMÜZLE SOKAKTAYIZ”

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanabilmek adına bütün güçleriyle sokağa indiklerini vurguladı.

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber’in büyük bir enerjiyle adayı gezdiğini ifade eden Erk, “Bu seçimi kazanacağız ve bu kaleyi alacağız” ifadesini kullandı. 

31/03/2015 16:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sibel Siber,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.