Siber, YDÜ kadın basketbol takımını kabul etti

ads ads ads ads
05/05/2015

ads
Siber, YDÜ kadın basketbol takımını kabul etti

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye’de, Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı’nı kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi Şeref Salonu’nda yer alan görüşmede, basketbol takımına, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel eşlik etti. Görüşmede, basketbol takımı oyuncuları yanında idari ve teknik kadro da hazır bulundu.

Meclis Başkanı Sibel Siber, sporcuları kutlayarak, başarılarının birinci ligde de sürmesini temenni etti ve başarılar diledi.

Siber, sabah basında gördüğü haberin diğer haberler arasından ışık gibi göründüğünü ifade ederek, ülkenin ve halkın özgüvenini geliştirmesi için güzel haberlere ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Üniversitelerin sadece eğitim alanında değil her alanda ülkeye pozitif katkı yapabileceğini vurgulayan Siber, sporda yakalanan bu başarının ülkeye hayırlı olmasını temenni etti, basketbol takımını birinci ligde heyecanla izleyeceklerini kaydetti.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan Suat Günsel de, birinci lige çıktıkları Türkiye liginde hedefin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu belirterek, amaçlarının ülke tanıtımına katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.

Günsel, birinci lig maçlarının KKTC’de oynanacağını ve Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımların ülkeye geleceğini belirterek, Avrupa kupalarına kalmaları durumunda maçları burada oynamayı da hedeflediklerini söyledi.

Günsel’in, Ekim ayında başlayacak maçlara davet ettiği Siber de, daveti memnuniyetle karşılarken, heyete ziyaret anısına plaket sundu. 

05/05/2015 15:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sibel siber, ydü, basketbol, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.