Şikayeti var cümle yasaktan

ads ads ads ads
21/10/2016

ads
Şikayeti var cümle yasaktan

Bakkal poşetinin içine sigarasının yanı sıra mermi ve cinsel gücü artırıcı hap koyarak mahkemeye giden Abdülkadir Zeyin ''yılın en cesur zanlısı'' oldu.

Gazimağusa Kaza mahkemesi binasında geçtiğimiz gün yaşanan olay duyanlara ''cesaretin bu kadarına pes artık'' dedirtti.

Gündemde bulunan davası için gazimağusa kaza mahkemesine giden ve içerisinde canlı mermi ile cinsen gücü artırıcı 3 adet hap buluna çanta ile mahkeme binasına girmeye çalışan Abdülkadir Zeyin isimli zanlı çantanın görevli polis tarafından aranması sonucu yakayı ele verdi.

Polis tarafından gözaltına alınan Zeyin dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Zanlını 19 Ekim 2016 tarihinde saat 09:00 sıralarında önceden aleyhine açılmış olan ceza davasında hazır bulunmak için Gazimğusa kaza mahhkemesine giriş yapmak istediğini söyledi.

Polis zanlının o esnada taşımakta olduğu bel çantasında yapılan arama sonucunda 1 aet güney menşeli ithali yasak olan 12'lik av tüfeği fişeği ile 2 adet ve yarım olmak üzere 2 buçuk adet cinsel gücü artırıcı ''kamagra'' isimli hap bulunduğunu söyledi.

Soruşturmaya müdahale edemez...

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığına dikkat çeken Saydağ, ancak zanlının soruşturmaya müdahale edebilecek bir posizyonda olmadığını belirterek mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla zanlının 2 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin lehine 50 bin TL'lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog 

21/10/2016 09:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Abdülkadir Zeyin
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.