Sıkı diyetle kilolar gitti

ads ads ads ads
30/11/2015

ads
Sıkı diyetle kilolar gitti

Sibel Can harfiyen uyduğu diyet sayesinde fazla kilolarından kurtuldu. Bir buçuk aydır rejimde olan şarkıcı, balkabağı çorbasıyla zayıfladı

Sibel Can, Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde şarkılarıyla olduğu kadar formda görüntüsüyle de dikkat çekti. Bir buçuk aydır sıkı Diyet uygulayan şarkıcının menüsünde balkabağı çorbası önemli bir yer tutuyor. Diyete harfiyen uyduğu öğrenilen Can geçen hafta iki kilo verdi. Sahnede olmayı çok sevdiğini söyleyen şarkıcı, “Bizde sınır yok, saatlerce söyleyebilirim” diyerek 3.5 saat sahnede kaldı.

Konsere ‘Bir Parmak Bal’ şarkısıyla başlayan Can üç kıyafet değiştirdi. İlk olarak etek kısmı güllü Dolce & Gabbana bir elbise giyen şarkıcı, “Güller kendime, bütün gülleri ben hak ediyorum” dedi. Can, konserin Türk Sanat Müziği bölümünde ise Asiye Kocaman imzalı gece mavisi bir elbiseyi tercih etti. Son kostümü ise kızı Melisa’nın Londra’dan annesi için özel olarak seçtiği öğrenildi.

Can, “Genç kızlık hayalim” dediği albümünün ocak ayında çıkacağını söyledi. Şarkıcı ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Yalnızım’ ve ‘Mavi Mavi’ gibi birçok efsane şarkının bestekarı olan Burhan Bayar’ın sevilen parçalarını seslendireceği albümle ilgili “Benim için bir onur albümü diyebilirim. Burhan Bayar şarkıları söyleyeceğim” diye konuştu.

EMRAH AKÇAAY 

30/11/2015 09:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sibel can, diyet, zayıflama
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.