SIM kartsız telefonlar geliyor

Google'ın yeni telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL, diğer telefonlarda olmayan, belki de geleceği etkileyecek bir ilk ile geliyor!

ads ads ads ads
08/10/2017

ads
SIM kartsız telefonlar geliyor

Google'ın yeni telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL'yi SIM kartsız kullanmak mümkün olacak. Project Fi üyeleri, cihazlardaki dahili eSIM'ler sayesinde mobil hesabınıza oturum açabilecekler. eSIM teknolojisi, şimdiye kadar hiçbir telefonda kullanılmamıştı.

LTE destekli tabletler, akıllı saatler ve diğer mobil özellikli giyilebilir teknolojiler için geliştirilen teknoloji, Project Fi ürün müdürü Joy Xi'ye göre sizi büyük bir zahmetten kurtarıyor. eSIM sayesinde mağazaya gidip SIM kart alıp, telefonunuzun minicik SIM slotuna yerleştirmekle uğraşmanıza gerek kalmıyor.

SIM kartsız telefonlar geliyor

Xi'ye göre Google Store'dan veya Fi üzerinden satın alınan tüm Pixel 2 cihazları, eSIM'i kullanma seçeneğini görüyorlar.

Bu yeni işlev ABD'de yaşamayan kullanıcıları şimdilik pek ilgilendirmese de, bir ilk olması açısından önemli. SIM kartlarını çoğumuz sürekli olarak değiştirmese de, bazı telefonlarda bu iş zahmetli olabiliyor. Google'ın eSIM'i kendi ağında kullanmaya başlamasıyla diğer sağlayıcılar, teknolojiye ve SIM'siz geleceğe daha sıcak bakmaya başlayabilir.

08/10/2017 16:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: eSIM ,  google ,  google pixel 2 ,  google pixel 2 XL ,  telefon ,  SIM kart
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.