'Şoför Nebahat' olarak tanınan Sezer Sezin yaşamını yitirdi

ads ads ads ads
20/07/2017

ads
'Şoför Nebahat' olarak tanınan Sezer Sezin yaşamını yitirdi

Şarkıcı Harun Kolçak'ın vefatının ardından Yeşilçam'dan da bir acı haber geldi. 'Şoför Nebahat' karakteriyle ünlenen Sezer Sezin, 89 yaşında hayatını kaybetti.

1929 doğumlu Sezer Sezin, 2014 yılından beri tedavi görüyordu. Yaşlılığa bağlı enfeksiyon tedavisi gören ünlü oyuncu, tedavi gördüğü İstanbul’da bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

“ŞARKILAR SÖYLÜYORDU”

Alzheimer hastası Sezer Sezin, son bir aydır yoğun bakımda tutuluyordu. Sözcü’ye konuşan Sezin’in kızı Sevgi Yeğenoğlu, annesinin bir ay öncesine konuşabildiğini, hatta şarkı bile söylediğini belirtti. Sezer Sezin’in yaşlılığa bağlı ölümü tüm ailesini yasa boğdu.

CENAZE İŞLEMLERİ YAPILIYOR

Ölüm haberinin yasını yaşayan ailesi, Sezer Sezin’in cenaze namazının Teşvikiye Camii’nde kılınacağını ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedileceğini açıkladı.

20/07/2017 12:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sezer Sezin, Yeşilçam, Şoför Nebahat, Harun Kolçak, haberler, sezen sezin, haber, İstanbul
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.