Son Zamanların Gözde Ürünü Dermo White

ads ads ads ads
20/03/2018

ads
Son Zamanların Gözde Ürünü Dermo White

Dünyanın neresine giderseniz gidin tüm bayanlar daha güzel görünmek için pek çok yöntemler denemektedir. Güzel görünme akımına daha beyaz cilde sahip olmak da eklendi. Daha beyaz ciltler için son zamanlarda çok popüler olan dermo white krem ürünü ile istediğiniz görünüme sahip olacaksınız.

Dermo White son günlerde pek çok kişinin kullandığı ve olumlu sonuçlar aldığı ağrı sızı olmadan istenilen beyaz cilde sahip olmaya yardımcı olan bir kozmetik ürünüdür. Bu ürün 1 ay içinde 5 ton beyazlık elde edeceğiniz konusunda garanti vermektedir. Pek çok özellikleri bulunan söz konusu ürünün sağlık konusunda zararları olmadığı kanıtlanmıştır. Organik maddeler ile üretilen bu ürünün anında ve kalıcı bir şekilde cildi beyazlattığı görülmüştür.

Ürün Özellikleri Nelerdir?

İçeriğinde cilde zarar verecek yabancı maddelerin bulunmadığı ürünün en büyük özelliği ten rengini düzenli ve düzgün bir şekilde kullanılması sonucunda kalıcı olarak beyazlatmaya yardımcı olmaktadır. Yan etkileri olmadığından dolayı yüz kısımlarında ve vücudun her yerinde rahatlıkla kullanılabilir. Bölgesel olan kararmaları yani diz, dirsek, göğüs ucu, genital bölge ya da koltuk altlarında bulunan he türlü kararmaların ortadan kalkmasına destek veren bir üründür. En önemli özelliği ise gözlerin altında bulunan morlukların yok olmasını sağlamaktadır.

Dermo White krem içeriğinde kesinlikle organik bitki özleri kullanılmaktadır. Bu sayede vücut ile temasından itibaren etkisini göstermeye yardımcı olur ve hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Ürünün içinde sabi white aktif maddesi, beyaz pirinç, arnica çiçeği, limon ekstratı, zeytin yağı ve Türk kahvesi özleri yer almaktadır. Bu ürün içinde bulunan bitki özleri sayesinde renk pigmentlerinin renginin açılmasını ve cildin koyu olmasına neden olan Melanin hormonun azalmasını sağlamaktadır. Ayrıca içerisinde bulunan özler ile kırışıklığı giderir. Böylece kalıcı olarak daha da genç görünmenize yardımcı olacaktır. Cilt üzerinde bulunan lekeleri geçirmektedir.

Kullanımı son derece kolay ve pratik olan söz konusu üründen etkili çözümler elde etmek için düzenli kullanmak çok önemlidir. Dermo White’ı kullanmadan önce cildinizi iyice temizlemeniz gerekir. Ardından kremi yüzünüzün tamamına ve vücudunuzda istediğiniz bölgeye sürmelisiniz. Tam olarak cildinize sürdüğünüz zaman kesinlikle yıkamayın. Çünkü cilt tarafından söz konusu ürün emilecektir. Her gece yatmadan önce kullanılması etkili çözüm almanıza yardımcı olması için tavsiye edilir.

Sadece paket içinde bir tane kutu  olarak satışı yapılmaktadır. Dermo white fiyatı 1 tane alana 59 lira artı 1 lira kargo ücreti bulunmaktadır. 2 tane kutu 109 lira olup 10 lira kargo ücreti vardır. Ancak 3 tane kutu krem alana 149 lira olup kesinlikle kargo ücreti bulunmamaktadır.

20/03/2018 14:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dermo White
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.