Sonuç Koyuncu UBP'den İstifa Etti

ads ads ads ads
05/05/2016

ads
Sonuç Koyuncu UBP'den İstifa Etti

UBP'li LTB Meclis Üyesi Sonuç Koyuncu partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medyadan istifasını duyuran Koyuncu, "UBP, LTB'nin sıkıntılarına karşı kayıtsız kaldı.Yola bağımsız devam edeceğim" dedi.

İşte Sonuç Koyuncu'nun o açıklaması:

Kamuoyunun Bilgisine



Ulusal Birlik Partisi ile girmiş olduğum 2014 yerel seçimlerinde Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis üyeliğine seçildim.



O tarihten itibaren yürütmüş olduğum belediye meclisindeki görevlerimde; Lefkoşa’ya ve halkına verilen ve verilmesi gereken hizmetler ile ilgili ve belediyenin içerisinde bulunduğu mali ve idari sıkıntılara yönelik Parti’nin çözüm politikasının olmaması ve yine parti üyesi olan meclis üyelerinin, belediyenin sorunlarının çözümüne yönelik ortak hareket etme ruhunun da kalmamış olması nedenleri ile, Belediye Meclisi üyeliğimi Parti adına yürütmenin bir anlam ifade etmediği kanaatine varmış bulunmaktayım.



Dolayısı ile, 2 yıl önce aktif siyasete atılarak üye olduğum Ulusal Birlik Partisi’nden bugün itibariyle istifa ettiğimi; Lefkoşa Türk Belediyesi meclisindeki görevimi ise bugüne değin bana ışık tutan ilkeler doğrultusunda ve bağımsız olarak yürüteceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.



Bu vesile ile, bugüne kadar benimle aynı ilkeler doğrultusunda hareket edip fikirlerime destekte bulunan tüm parti üyelerine ve yetkililerine teşekkür ederim.



Av.Sonuç Koyuncu



Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi

05/05/2016 10:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: lefkoşa, belediye, ubp
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.