'Sonuna Kadar Bekleyeceğiz'

ads ads ads ads
19/04/2014
hk

ads
'Sonuna Kadar Bekleyeceğiz'

Anayasa Mahkemesi kararına kadar Aziz Yıldırım'ın üyeliği düşmeyeceği için seçime gidilmeyecek... Fenerbahçe mevcut yönetimle yola devam edecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın başlayan infaz süreci ile birlikte hapse girmesi durumunda tercih edilecek yol haritası yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Dün yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu da Abdullah Kiğılı'nın başkanlığı konusunu zikretmese de yeni bir seçim olmayacağını doğrulayan açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM: BEN YOKKEN KONUŞUN

Uslu, "Aziz Yıldırım'ın başkanlığı şu an düşmedi. Bize tebliğ edilen bir durum yok. Tüzüğümüz açık, Mayıs ayında buna göre seçim olabilir. Şu anda kendi içimizden bir yöneticinin başkanlığı konusunda gündeme gelmiş ve konuşulmuş bir durum yok. Bugünkü toplantıda böyle bir gündem maddesi yer almadı" dedi. Mahmut Uslu, Yıldırım'ın Samandıra ziyaretinin veda amaçlı olmadığını, Aziz Yıldırım'ın her derbi maç öncesinde tesislere geldiğini söyledi. Bu arada Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım başkanlık konusunda konuşulmasını istemezken, "Benden sonrasını ben yokken konuşun. Sizleri etkilemek istemiyorum. Burada olmam sizleri etkileyebilir, yanlış kararlar almaya zorlayabilir" dedi.  

19/04/2014 09:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Abdullah Kiğılı, Mahmut Uslu, Fenerbahçe
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.