Soymak için yanlış evi seçtiler

ads ads ads ads
27/07/2014

ads
Soymak için yanlış evi seçtiler

Hırsızlar soymak için Amerikalı profesyonel güreşçi Daniel Bryan'ın evini seçince başları büyük bir belaya girdi. Polisi çağırmaya bile gerek duymayan Daniel Bryan hırsızları kıskıvrak yakalayıp bizzat kendi polise teslim etti.

Amerikalı profesyonel güreşçi Daniel Bryan, evine giren hırsızları kıskıvrak yakalayıp polise teslim etti. Şanssız hırsızlar, Bryan’ın evine geri döndüğünü fark edince kaçmaya çalıştılar ama WWE şampiyonu güreşçinin elinden kurtulamadılar.

Eşiyle evine döndükten sonra kapının açık olduğunu fark eden ve hemen içeriye giren Bryan, arka kapıdan kaçmaya çalışan hırsızları etkisiz hale getirdi ve onları polise teslim etti.

Ring tecrübesi sayesinde hırsızları kolaylıkla etkisiz hale getirdiğini ve karısının duruma kendisinden daha çok sinirlendiğini belirten Bryan, “İlk başta çok sinirlenmeme rağmen onlara sert davranmadım. Şanslılar ki onları karım değil ben yakaladım” dedi.

Bryan gibi güreşçi olan Brie Bella, kocasını havaalanından almak için evden ayrılmıştı. American Dragon (Amerikan Ejderi) lakabıyla da bilinen 33 yaşındaki Bryan ve eşi, güreş alanında birçok başarıya sahipler. 

27/07/2014 16:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: profesyonel güreşçi Daniel Bryan, soygun, hırsız, haber dünya
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.