Spider Man Avengers'a Katılıyor!

ads ads ads ads
10/02/2015

ads
Spider Man Avengers'a Katılıyor!

Hepinizin bildiği gibi Marvel'ın belkide en sevilen, en popüler karakterlerinden biri olan Spider Man'in bugüne kadar tam 5 adet filmi yapıldı. Ancak her ne kadar bu filmlerin başlama sahnelerinde ''Marvel'' logosunu görsek de işin aslı öyle değildi. Çünkü Marvel Spider Man'in tüm haklarını Sony'e satmış, Sony de istediği gibi kullanır olmuştu.

Ancak Sony'nin son aldığı hacklenme darbesi, Sony ile Marvel arasındaki bazı yazışmaları ortaya çıkarmış, bu yazışmalarda da Spider Man hayranlarını heyecanlandıran şeyler görmüştük. Zira Sony ile Marvel bir anlaşmanın eşiğindeydi. Sony'nin Spider Man'in haklarını tekrardan Marvel'a vermek istemesindeki başlıca sebepler ise şunlar; ''Amazing Spider Man 2'' filminin gişede yarattığı büyük hayal kırıklığı, başrol Andrew Garfield'ın ''Spider Man'' rolündeki belirsizliği, filmin yönetmeni ile sıkıntılar ve son olarak da hacklenme problemi ile mali olarak büyük bir darbe alan Sony'in Spider Man'den çekinmesi ( zira ikinci film Sony için büyük denli bir zarara mal oldu). Olay kısaca bunlardan ibaretti. Bütün MCU hayranları ''acaba olur mu?'' diye bekliyordu. Ve o bekleyiş müthiş bir şekilde son buldu; Spider Man Marvel Cinematic Universe'de!!!

Şuan için açıklanan plan şu şekilde; Marvel'ın ''Avengers: Age of Ultron'' dan bir sonraki filminde Spider Man'i göreceğiz. Bu film de muhtemelen ''Captain America: Civil War'' olacak. Yani orjinal çizgi roman hikayesindeki ana karakter artık filmde de bizimle buluşacak. Bunun dışında Marvel Spider Man'e kendi seçeceği bir oyuncu ile yeni bir film yapacak. Bu filmin tarihi ise şimdilik Temmuz 2017 olarak belirlendi. Spider Man'in dahil olması ile birlikte ''Thor: Ragnarok'', ''Guardians of the Galaxy 2'', ''Captain Marvel'', ''Black Panther'' ve ''Inhumans'' filmlerinin çıkış tarihleri de ileriye alındı.

Sonuç olarak Avengers Iron Man, Thor, Captain America, Ant Man, Hawkeye, Black Panther, Captain Marvel, Hulk, Dr Strange, Black Bolt, Falcon, Quicksilver, Scarlet Witch ve Spider Man ile çizgi romanlardaki orjinal kadrosuna yakın bir kadroyla beyazperdede karşımıza çıkacak!  

10/02/2015 14:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: spider man
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.