Sting kendisini anlatan belgesele konuşmayı reddetti

ads ads ads ads
17/04/2015

ads
Sting kendisini anlatan belgesele konuşmayı reddetti

“Police” grubu sahnelere olmasa da sinema salonlarına geri dönüyor. Gitarist Andy Summers’ın hatıralarından yola çıkan film “Can’t Stand Loosing You: Surviving the Police” gösterime giriyor.

Belgesel niteliğindeki film anlatıma da Sting, Stewart Copeland ve Andy Summers’ın birlikte çalmasıyla başlıyor. Andy Summers, başlangıç dönemlerinde kendilerinin de punk rüzgarına kapıldığını anlatıyor:

“Bu ilginç. Daha çok Stewart’ın öncülüğünde bir punk grubu olarak ortaya çıktık. Aslında o dönemde orada olsanız Londra’da nasıl korkunç bir punk müzik rüzgarı olduğunu görürdünüz. Punk yapmak zorundaydınız aksi halde dışlanırdınız. Çok kimse o yıllarda tarzını değiştirdi. Biz de şüphesiz sahte bir punk grubuyduk.”

Summers, grubun başarısının müzikal yetenekleriyle tek solistleri Sting’in sesi arasında bir karışıklığa sebep olduğunu düşünüyor. Ona göre gördükleri giderek artan seviyedeki ilgi grup üyelerinin egosunu fazlasıyla şişirdi ve içerideki demokrasi zamanla diktatoryaya dönüştü:

“Muhtemelen bu albümden sonra hepimiz o egolarımızla, kendimizi pop yıldızı gibi hissediyorduk. Çok medyatik olmuştuk. Aynı anda üç farklı bireydik ama Police grubuyduk da. Bir grup ruhumuz vardı. Birbirimizi savunuyorduk ve bir grup olarak hareket edebiliyorduk.”

Fakat şahsi kırılmalar zamanla grubu da çatlattı ve hikayenin sonu ayrılıkla geldi. Sonuç olarak ne Sting ne de Stewart Copeland kendi hikayelerini anlatan “Can’t Stand Losing You : Surviving The Police“da yer almak istemedi. 

17/04/2015 11:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sting
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.