Sucuoğlu: Kirli işlerin içine çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, sosyal medyadan son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

ads ads ads ads
23/10/2021

ads
Sucuoğlu: Kirli işlerin içine çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz

UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu, sosyal medyadan son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Faiz Sucuoğlu,  son yaşanan gelişmelerin faturasının şahsına mal edilmeye çalışıldığını belirterek "Buna ne ben ne de halkımız izin vermez"dedi.  Sucuoğlu, parti başkanlığı yarışında rakipleri ile ancak siyasi boyutta ve fikirler düzeyinde yarıştığını söyledi.

Sucuoğlu'nun açıklamasının tamamı şöyle:

Son günlerde kamoyunu üzücü bir şekilde meşgul eden olaylarla ilgili açıklama yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Halkıma hizmet amacı ile çıktığım siyasi hayatımda, geleceğe onurlu, dürüst ve şerefli bir isim bırakabilmeyi en önemli prensip olarak benimsedim.

Bugüne kadar herhangi bir şekilde adımın bu prensibime aykırı olarak anılmasına fırsat verecek eylemlerde bulunmadım ve bulunmayacağım.

Kat'i surette vurgu yapmak istediğim konu, son yaşanan gelişmelerin faturasının şahsıma mal edilmeye çalışılmasıdır. Buna ne ben ne de halkımız izin vermez.

Parti başkanlığı yarışında rakiplerimle ancak siyasi boyutta, fikirler düzeyinde yarışırım. Siyaset dışında, özellikle de halkımızın manevi değerlerine ve aile kurumuna zarar verecek bir durum içinde olmam söz konusu değildir.

Bu sebeple gerçeklerin çarpıtılması için çaba gösterenlerin uğraşlarının boşa çıkacağı ortadadır.

Temiz siyaset diyerek çıktığımız bu yolda adımızı bu kirli işlerin içine çekmeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bu tarz kirli işler bizim politikalarımız içinde yer alamaz.

23/10/2021 13:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Faiz Sucuoğlu, ersan saner, video
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.