Survivor 2017'de dün akşam kim elendi?

ads ads ads ads
05/06/2017

ads
Survivor 2017'de dün akşam kim elendi?

Survivor'da dün akşam kim elendi sorusu merakla cevap ararken, sürpriz gelişmelerin ardından elenen yarışmacı belli oldu. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi yarışmacı kaybetti, kimler bireysel dokunulmazlık aldı? İşte Survivor 2017'de dün akşam elenen isim

Survivor'da dün akşam konsey heyecanı yaşandı. Yarışmadan elenecek yarışmacıyı seçmek için bir gün öncesinde gönüllüler takımından iki aday elenme potasına yazılmış gözler ikinci gün oynanacak dokunulmazlık oyununa çevrilmişti. Peki dün akşam hangi takım kaybetti ve kimin adı yazıldı? İşte Survivor'da dün akşam elenen isim

Survivor'da ünlüler takımı ve gönüllüler takımı bu hafta tünm güçleri ile savaşıp elenmemek için mücadele ettiler. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Oyunu kazanan Berna bu hafta kendisini garantiye almayı başaran isim olmuştu.

Takım arkadaşları ile konuşup eleme potasına öyle isim yazacağına belirten Berna son dakikada herkesi şoke eden bir karara imza attı. Oylama öncesinde Ogeday ve Gökhan'ın adının çıkacağı konusunda anlaşan takım, oylamada Gökhan'ın adını yazdı fakat, Berna sözleştikleri isim Ogeday yerine Elif'in adını söyledi.

Dün gece oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında moraller bozuktu.. Oyunun kaybedilmesinin ardından gözler hangi yarışmacının eleneceğine çevrilmişti. Takım oylaması ile Adem Kılıççı potaya girerken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sabriye, İlhan Mansız'ın adını söyledi.

Adem, İlhan, Elif ve Gökhan'dan oluşan elenme potasında yarışmaya veda eden isim Gökhan oldu..

05/06/2017 10:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: survivor, survivorda kim elendi, ünlüler, gönüllüler
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.