Survivor 2018 Kadrosundaki Bir İsim Daha Belli Oldu

Murat Ceylan’ın Survivor 2018 kadrosunda yer alacağı ortaya çıktı

ads ads ads ads
22/11/2017

ads
Survivor 2018 Kadrosundaki Bir İsim Daha Belli Oldu

. Gel Konuşalım programına konuk olan Acun Ilıcalı, Murat Ceylan’ın All Star’da yer alacak isimlerden biri olduğunu söyledi. Peki All Star’da göreceğimiz Murat Ceylan kimdir, kaç yaşında?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra'ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu.

Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

Survivor Murat Ceylan, 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.  17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı. Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 
TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı. Murat Ceylan, Survivor 2013'ün öne çıkan yarışmacılarından biriydi. Şampiyon Hilmicem'le olan kankalığıyla tanınan Murat Ceylan, Gönüllüler takımında uzun süre yarışsa da finale kalamamıştı. Özellikle Instagram sayfası sayesinde sosyal medyada da dikkatleri üstüne çekiyor.

22/11/2017 13:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor 2018, murat ceylan, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.