Survivor 2018'de Hakan hastanelik oldu

Sezona çok hızlı bir başlangıç yapan Survivor 2018'de henüz 4 bölüm yayınlanmasına karşın yarışmacılar oldukça zorlanıyor. 5. Bölümde hastanelik olanlar kervanına Hakan Hatipoğlu'da katılıyor.

ads ads ads ads
16/02/2018

ads
Survivor 2018'de Hakan hastanelik oldu

TV8 ekranlarda yayınlanan Survivor 2018'in dün akşam 4. bölümü yayınlandı. Yeni bölüm yayınlanır yayınlanmaz 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Hakan Hatipoğlu'nun sakatlığı damgasını vurdu. Hakan Hatipoğlu'na ne oldu diye sorulmaya başlandı. 16 Şubat'ta yayınlanacak olan Survivor 2018 Gönüllüler takımında daha 4. bölümde ipler kopma noktasına geldi.

Cumali Akgül'ün davranışları diğer takım arkadaşları tarafından garip karşılandı. Cumali'nin "Ne söylerseniz söyleyin benim bildiğim gerçekler gerçektir" sözü adeta takım arkadaşlarını şoka uğrattı. Bir taraftan da ödül oyunu için mücadele eden iki takım ödül oyununu görünce adeta büyük heyecan yaşadı. AMa Hakan Hatipoğlu'nun çığlıkları 5. bölümü meraklandırdı. Hakan Hatioplu'nun eşi Gizem Hatioplu Instagram storysinde eşiyle ilgili paylaşımda bulundu.

HAKAN HATİPOĞLU'NA NE OLDU?

Yarışma sırasında birden çığlık atmaya başlayan Hakan Hatipoğlu herkesi korkuttu. Acıdan adeta kıvranan Hakan Hatipoğlu'na ilk yardım ekip arkadaşları tarafından geldi. Baygınlık geçiren yarışmacıya doktor muayene etti. Feci şekilde sakatlanan Hakan Hatipoğlu apar topar hastaneye kaldırıldı.

16/02/2018 19:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor 2018, Hakan Hatipoğlu, Turabi, Hastane, Yarışma, Acun Ilıcalı
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.