Survivor All Star'da büyük heyecan!

ads ads ads ads
02/07/2015

ads
Survivor All Star'da büyük heyecan!

Survivor All Star’da üç yarışmacı bu akşam Kıbrıs’ta gerçekleştirilen canlı yayında SMS oylamasına çıkıyor. Buraya kadar gelmeyi başaran yarışmacılardan ikisi bu akşam Survivor All Star macerasına veda edecek.

Survivor'da Kuzey Kıbrıs'ın 1. Finalisti Turabi'nin rakibi belli olacak. Merve Aydın, Hilmicem ve Begüm Kıbrıs’ta SMS'e çıkacak ve 1. olan isim Turabi'nin rakibi olacak.

Survivor All Star 94. bölüm fragmanında Kuzey Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan yarışmacıların Survivor boyunca oynadığı oyunlardan enstantaneler var. Son 10 yılın en iyisinin belirleneceği ve canlı yayınlanacak olan Survivor All Star saat 20.00’de TV8’de

Hilmicem İntepe Survivor All Star birinciliğine oyun performansı açısından en yakın isim.

Merve Aydın Survivor birinciliği olan bir isim. Survivor All Star 'da ise ünlüler takımında SMS sıralamasında hep birinci çıkmıştı. Hem oyun performansı hem de SMS sıralaması birinciliği ile Survivor finalinde şansı çok yüksek.

Begüm Yücetan Survivor All Star 'ın podyumlardan transfer ettiği yarışmacısı. Survivor Kıbrıs finalinde en az şans tanınan isim olarak görülüyor.

SURVİVOR ALL STAR'DA FİNALE KALAN 4 YARIŞMACININ PERFORMANSLARI 

Survivor All Star yarışmasında ‘Birinci kim olur?’ sorusunun yanıtı bu tabloda gizli. Survivor adasındaki oyunlara bakıldığında en yüksek performansa sahip olan ve en çok oyun kazanan isim Hilmicem İntepe olarak görünüyor.

Hilmicem İntepe bu performansıyla Survivor All Star birinciliğinin en yakın ismi olarak öne çıkıyor. Survivor performansı en yüksek ikinci isim Turabi Çamkıran , üçüncü isim Merve Aydın , dördüncü isim ise Begüm Yücetan olarak görünüyor.

SURVİVOR ALL STAR SMS SIRALAMASI NASIL OLUR?

Survivor All Star Kıbrıs finali canlı yayında yapılacak SMS oylamasında birinciliğin adayı olan 4 isimden hangisi SMS sıralamasında birinci çıkar?

Survivor'da bugüne kadar gönüllüler SMS sıralamasında en çok birinciliği olan isim Hasan Yalnızoğlu olmuştu. Hasan'ın elenmesinin ardından SMS sıralaması bakımından en şanslı isim Turabi Çamkıran olarak öne çıkıyor.

Survivor ünlüler SMS sıralamasında ise son haftalarda hep Merve Aydın birinci çıkmıştı. SMS sıralaması istatistikleri göz önüne alındığında Merve Aydın ile Turabi Çamkıran birinciliğin en yakın isimleri olarak ortaya çıkıyorlar.

02/07/2015 08:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hilmi cem, Survivor All Star, Survivor final, survivor kıbrıs, turabi
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.