Survivor All Star'da ilk finalist kim oldu?

ads ads ads ads
05/06/2015

ads
Survivor All Star'da ilk finalist kim oldu?

TV 8'in heyecanla izlenen yarışma programı Survivor All Star'da artık sona yaklaşılıyor. Dün akşam yayınlanan programda ilk finalist belli oldu. Serenay Aktaş ve Turabi Çamkıran sembol oyununda finale kaldı. Oyunu kazanan ”Turabi Çamkıran” ilk finalist oldu.

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği ve bu sezon son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı program yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Oynanan sembol oyununun sonucunda Serenay Aktaş ve Turabi Çamkıran sembol oyununda finale kaldı. Oyunun sonucunda ise Survivor Ünlüler – Gönüllüler Şampiyonu ”Turabi Çamkıran” ilk finalist oldu.





KİMİN SEMBOLÜ KAÇ TANEYDİ?



Survivor All star 4 Haziran Sembol oyunu finaline kalan isimlerden Merve Aydın’ın 5, Serenay’ın 3, Begüm’ün 1, Hilmicem’in 1, Turabi’nin 4 ve HASAN’ın da 4 tane sembolü vardı. Survivor Kıbrıs finaline gidecek ilk ismin belirleneceği oyunlar soluksuz izlendi. Büyük bir heyecanla ağızlar açıkta izlenen Sembol oyununu kim kazandı, finale kim çıktı?



ÖNCE BEGÜM ELENDİ?



Geçtiğimiz hafta sembol oyununda sembolleri 1’e düşen Yarışmacılardan Begüm Yücetan, Serenay’a karşı oynadığı oyunu kaybedince Begüm elendi ve Kıbrıs’a gidecek ilk yarışmacı olamadı. Böylece kızlardan finale çıkacak isim ya Merve Aydın ya da Serenay olacaktı.



HİLMİCEM SONUNA KADAR DİRENDİ AMA?



Hilmicem de geçtiğimiz haftadan sembolü 1’e düşen yarışmacıydı. Hilmicem Turabi’yi ve Hasan’ı 1 kez mağlup etmesine, direnmesine rağmen son kez Turabi ile karşılaştığında mağlup olmaktan kurtulamadı ve elendi. Böylelikle Turabi ve Hasan’ın birbirleriyle oynayacakları mücadele erkeklerden kimin finali oynayacağını belirleyecekti.



TURABİ HASAN’I AFFETMEDİ!



Erkeklerden de finale çıkmak için Hasan ve Turabi karşı karşıya geldi. Hasan Turabi ile karşılaşmadan önce 2 sembolünü kaybetmişti. Turabi ise 4 sembolünü koruyordu. Turabi Hasan’a oyun vermeyerek, finale çıkan isim oldu. Erkeklerde finale Turabi adını yazdırdı.



SERENAY MERVE AYDIN’I EZDİ GEÇTİ!



Serenay ve Merve Aydın finale çıkmak için birbiriyle kıyasıya mücadele etti. Serenay’ın 3 sembolü, Merve Aydın’ın ise 5 sembolü vardı. Serenay’ın Merve Aydın karşısındaki performansı dudak uçuklattı, göz yaşarttı. Serenay Aktaş, Merve Aydın’a karşı sadece 1 oyun kaybetti. Sonrasında ise bütün oyunları kazanarak, adeta nefesleri kesilircesine finale adını yazdırdı. Finalde Turabi’nin rakibi Serenay Aktaş oldu.





İşte Survivor All Star konseyinde yaşananlar;



HASAN KİMİN ADINI VERDİ, HAKAN İÇİN ŞOK SÖZLER!




Hasan Survivor All Star da kim elensin sorusuna ‘Bozok’ adını verdi. Hasan bunun sebebini açıklarken Hakan hakkında yaptığı suçlamayla şoke etti ve şunları söyledi;

-”Begüm kardeşimi korumak için bu ismi vereceğim. Son dönemde bambaşka bir Bozok tanıdım. Hakan ikiyüzlü. Hakan ‘ın sürekli oyunlarda kışkırtmaya yönelik hareketlerini görüyorum. Sürekli bir laf söylemeleri var. Oyun kaybettiğimizde bir bakışı bir sözüyle patlamaya hazır iki karakterimizi ateşliyor. Bizdekiler haklı değiller ama kışkırtan kişi Hakan ve iki yüzlü bir tutumu var”.

HİLMİCEM KİMİN ADINI SÖYLEDİ?



Hilmicem: “Emek ve çaba var. Kıbrıs hepimizin hayali, buradaki herkes hak ediyor. Sayılarımız öyle kritik bir hale geldi ki çok sevdiğim bir arkadaşım bile gidebilir. Bozok abi ile ilk Survivor’dan beri bir bağımız var. Bana bayağı dert ortağı olan, gerçekten gitmesini de istemediğim kişi olan birini söyleyeceğim. O söyleyeceğim kişi de maalesef ki Begüm” diye konuştu ve Hilmicem Begüm’ü eleme adayı olarak gösterdi.

Begüm: “Kimseye kızamam. Dokunulmazlığı birlikte kaybettik. Şu saatten sonra da zaten elimden bir şey gelmiyor. Gerçekten çok güzel bir beşli olduk. Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Hepsine inanılmaz saygı duyuyorum. Eğer gidersem gözüm arkada kalmayacak. Buradaki diğer dört kişi de burada olmayı gerçekten hak eden insanlar. Ben de kalmak istiyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Çok güzel şeyler yaşadık. Beni el üstünde taşıdılar” diye konuştu.



İŞTE BOZOK'UN SON KONUŞMASI!



Survivor All Star ‘da bu hafta adaya veda eden Bozok “Elendiğim için çok üzgünüm ama aynı zamanda çok seviniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim” diyerek adaya veda etti. Acun Ilıcalı ise Bozok ‘u uğurlarkan Hakan’a attığı kafayı unutmadığı belirten sözlerle gönderme yaptı. 

05/06/2015 10:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor, Survivor all star, survivor 68. bölüm fragmanı, eleme, konsey, sms sıralaması, gönüllüler, TV8, star, HASAN, Yarışma
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.