Survivor All Star'da kim elendi?

ads ads ads ads
21/05/2015

ads
Survivor All Star'da kim elendi?

Survivor All Star’da 20 Mayıs Çarşamba akşamı eleme heyecanı yaşandı. İki haftadır dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımında geçen hafta elenen Nadya’dan sonra bu hafta da bir yarışmacı daha elendi ve takım 5 kişiye düştü. Adaya bu hafta veda eden isim Sahra oldu.

İlk defa ünlüler takımı karşısında sayı olarak daha az kalan gönüllüler takımında ada konseyinde çıkan ilk isimler eşit oy alan Hasan ve Bozok olmuştu. Ancak sms eleme oylaması sonuçlarına göre halkın en fazla oy verdiği isim yine Hasan oldu ve elemeden çıkartıldı. Kurallara göre bir isim söylemesi gereken Hasan, Turabi’nin adını söyledi. Kişisel dokunulmazlık sembolü olan Hilmi Cem ise Begüm ve Sahra arasında bir tercih yapmak durumunda kaldı ve Sahra’nın adını eleme için söyledi. Böyle gönüllüler takımında Bozok, Sahra ve Turabi eleme oylamasına kaldı.



Halk oylaması sonuçlarına göre ise bu üç isimden en az oyu alan yarışmacı olan Sahra elenerek adaya veda etti. Elenmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Sahra “Eleneceğimi tahmin etmemiştim. Finallere kalmayı çok istiyordum” dedi. Takım arkadaşlarıyla duygusal bir veda yaşayan Sahra adaya veda ederken, ünlüler takımından Merve Aydın da gözyaşlarını tutamadı.

SMS SONUÇLARINDA İLGİNÇ SONUÇLAR



Bu haftanın sms oylamasında ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Gönüllüler takımında haftalardır oylama birinciliğini kaptırmayan Hasan yine halk oylamasında birinci olurken, Hilmicem için ise çok bir sonuç ortaya çıktı. Survivor’ın ilk haftalarından halk oylamasında birinci olan Hilmicem, adada Turabi’yle dostluğu ve Hasan’la arasındaki gerilimlerin ardından oylarında büyük düşüş yaşadı. Geçen hafta yapılan halk oylamasında Hasan’ın ardından 2. sırada yer alan Hilmicem, bu hafta ise şaşırtan bir şekilde geriye düştü ve en az oy alan isim oldu.



Gönüllüler takımındaki 6 yarışmacı içinde Hilmicem 6. olarak sms oylamasından en az oyu alan yarışmacı oldu. Eğer Hilmicem kişisel dokunulmazlığı kazanmasa ve adı konseyde söylense bu hafta adaya veda edecek isim olacaktı. Hilmicem’in oylarındaki bu müthiş düşüş ise herkesi şaşırttı.



Bu haftanın SMS oylama sonuçları ise şu şekilde oldu. 1-Hasan 2-Turabi 3-Bozok 4-Sahra 5-Begüm 6-Hilmi Cem 

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybederek takım arkadaşları Nadya’yı adadan göndermek zorunda kalan Gönüllüler takımı bu hafta da önemli oyunu kaybederek büyük üzüntü yaşadı. Dokunulmazlık oyununda başarılı olamayan Gönüllüler adaya mutsuz bir şekilde dönerken önceki gün ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise dokunulmazlığı kazanarak moral depoladı. Ada konseyinde Gönüllüler takımından Hasan ve Bozok eşit sayıda oy alarak gitmek için aday oldular. Bu akşam yapılan konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmicem bir aday çıkaracak. SMS birincisinin de bir isim söylemesiyle bu akşam toplam 4 aday çıkma ihtimali olacak.

Hilmicem kimin ismini söyleyecek? Bu haftanın SMS birincisi kim olacak? Gönüllüler takımından kim Survivor All Star macerasına veda edecek?

Survivor Ünlüler Takımı: Hakan, Berna, Doğukan, Anıl, Serenay, Merve Aydın

Survivor Gönüllüler Takımı: Begüm, Bozok, Turabi, Sahra, Hilmicem, Hasan

ÜNLÜLER ÖNDEYDİ!



Durum Ünlülerin lehine idi ve 7-4 öndeydiler. Akabinde karşı karşıya Sahra ve Berna çıktı. Son ana kadar eşitliğin sürdüğü mücadeleyi Sahra kazanarak durumu 7-5’e getirmeyi başardı ve Gönüllüler ödülü kazanmaya istekli olduklarını gösterdiler. Daha sonra Gönüllüler takımından Hilmicem ile Ünlüler takımından Doğukan karşı karşıya geldi.



ÜNLÜLERİN AÇLIKLA İMTİHANI!



Survivor’da nefes kesti tüm mücadeleler. Hele ki 7-5 sonrası Gönüllüler’in sahneye çıktığı andı artık. Gönüllüler üst üste Hilmicem, Begüm ile kazanarak durumu 7-7’ye getirdi. Daha sonra Ünlüler takımından Hakan ile Turabi karşı karşıya geldi ve Hakan kazandı. Durumu yine Ünlülerin lehine çevirdi. Ancak Gönüllüler yılmıyordu.



SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?



Gönüllüler 8-7’den sonra yine hız kesmedi ve üst üste Hilmicem, Begüm ile durumu 9-8’e getirdi. Son final etabında ise Turabi ile Hakan karşılaştı yine. Turabi kazanarak Gönüllülere ödülün kapısını açmış oldu. Turabi etabı Hakan’dan daha önce tamamladı ve iki topu da deliğe yerleştirerek kazanmayı başardı. Gönüllüler ödül oyununu 10-8 kazandı.



GÖNÜLLÜLER NE DE OLSA ÖDÜLE ALIŞTI



Tıpkı bir önceki 5 ödül oyununda olduğu gibi 19 Mayıs 2015 Survivor All Star’da nefes kesen mücadele sonrası yine Gönüllüler 10-8 kazandı. Gönüllüler bu hafta tüm ödül oyunlarını kazanarak 6’da 6 yaptı. Ünlüler ise bu haftaki hiçbir ödül oyununu kazanamadı. Ünlüler artık açlıkla imtihandalar. Kendi aralarında tartışmalar çıktı. Berna bütün arkadaşlarına kızdı, ağladı. Merve Aydın sinirliydi, çok sinirliydi.

ÖDÜL NEYDİ?



Survivor All Star 19 Mayıs ödül neydi, sorusunun cevabı ise oldukça müthişti. Çünkü kazanan takım mor odaya girip kebap yiyecekti.

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta dokunulmazlığı kaybederek takım arkadaşları Nadya’yı adadan göndermek zorunda kalan Gönüllüler takımı bu hafta da önemli oyunu kaybederek büyük üzüntü yaşadı. Dokunulmazlık oyununda başarılı olamayan Gönüllüler adaya mutsuz bir şekilde dönerken önceki gün ödül oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise dokunulmazlığı kazanarak moral depoladı. Ada konseyinde Gönüllüler takımından Hasan ve Bozok eşit sayıda oy alarak gitmek için aday oldular. Bu akşam yapılan konseyde bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmicem bir aday çıkaracak. SMS birincisinin de bir isim söylemesiyle bu akşam toplam 4 aday çıkma ihtimali olacak.

Yayın Tarihi: 20 Mayıs Çarşamba

Yayın Saati : 20.00

BUZLAR ERİYOR MU?

Survivor adasının kanlı bıçaklı ikilisi olarak gösterilen Sahra ile Berna Survior All Star'ın 56. bölüm özetinde birbirlerine sarılırken görülüyor.

Geçtiğimiz sezon tartıştığı Sahra'ya vurduğu için adadan gönderilen Berna, amansız rakibi Sahra ile ilişkilerinde yeni bir sayfa mı açıyor? Bu sezon Berna ile Sahra'nın sert kavgalarına tanık olan izleyicileri şaşırtan bir durum yaşandı.

"ÇOK YARALADIN BENİ ORADA"

18 mayıs akşamı yayınlanan ödül oyununu kaybeden ünlülerde Berna'nın sinir krizi Sahra'yı derinden etkilemiş.

Birbirlerinin gölgesine adeta kurşun atan yarışmacılar, bu akşam yayınlanacak yeni bölüm özetinde ikili sahilde yürüyor. 1 yıl önce yaşanan ve halen konuşulan kavganın yüzleşmesini yapıyorlar.

Sahra o sırada "Çok yaraladın beni orada. Çünkü ben seni çok sevmiştim belki de. Sen mesela ödülü kaybedip ağladın böyle elin ayağın boşaldı. O an gelip sarılacaktım sana mesela. Kendimi zor tuttum." diyor. Ardından Berna ile Sahra birbirlerine sarılarak büyük sürprize imza atıyorlar.

Ödül oyununu kaybeden Berna, tatlıya kavuşamanın verdiği acıyla sinir krizi geçirdi. Devreye giren Acun, Berna'yı sakinleştirdi.

21/05/2015 09:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor All Star, acunn, tv8, Survivor All Star ödül oyunu, Survivor All Star kim elenecek, sahra, berna, TV8, star, Survivor
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.